YouTube på Waoo TV

De unge er som bekendt dem der ikke ser TV.

Det er til gengæld ofte at deres forældre finder dem henne på YouTube, hvor de lig tjekker et par hundrede videoer.

Det ser med andre ord TV.

Det er bare noget andet TV de ser.

waootv.jpgEller som Waoo skriver det, flyder TV og internet sammen, hvilket de har besluttet sig til at følge op på i stedet for at kæmpe imod.

Derfor vil alle Waoo kunder, fra lige om snart kunne se YouTube på deres TV, helt uden computer, i form af et “feed” som den nyeste Waoo boks sørger for.

Og da rigtigt meget på denne platform forlængst er overgået til at kunne opleves i 4K, er det ofte den kvalitet de unge leder efter.

Og hvorfor ikke.

Direktør Jørgen Stensgaard der slap nyheden på FutureTV, fortæller videre:

-Grænserne mellem TV og internet bliver langsomt, men sikkert, nedbrudt. Næsten en tredjedel af verdens internetbrugere benytter YouTube, og tjenesten når ud til flere i aldersgrupperne 18-34 og 18-49 år end nogen kabel TV-leverandør i USA. Det er et vigtigt og ultra populært medie, så derfor har vi valgt at give vores kunder en YouTube-app som en integreret del af vores tv-boks, starter han og fortsætter.

Læs også  Sound Devices viser to nye frem

-Mange private brugere og mindre firmaer har efterhånden råd til godt videoudstyr, og derfor er meget af det materiale, der bliver uploadet på YouTube i 4K, og udvalget og bredden af indholdet er enormt. Man kan sige, at den gode TV-oplevelse er blevet demokratiseret, nu hvor man kan lave TV-indhold til hele verden, fortsætter han.

-Målet er at give vores TV-kunder endnu mere værdi samt mindske kompleksiteten og antallet af bokse og ledninger i hjemmet. Nu behøver man ikke skifte fjernbetjening, ledninger osv., når man vil springe mellem live TV og indhold fra YouTube. Og YouTube er som bekendt ganske gratis at bruge, så det vil det naturligvis også være på vores tv-boks” sagde Jørgen Stensgaard.
Waoo ser implementeringen som en god måde at styrke kundeloyaliteten på. YouTubes platform for brugergenereret indhold og underholdning er sandsynligvis den mest udbredte indholdstjeneste blandt unge danskere, slutter han og når også lige at tale om streamerne:

-Der er meget fokus på tjenester som Netflix, HBO og andre populære apps og tjenester, men YouTube må bare siges at være verdens mest populære tjeneste til blandt andet underholdning og musik, slutter han.

Her lidt facts om hvad den YouTube app der bliver integreret i Waoos TV boks:

-YouTubes app vil blive integreret på Waoos nyeste TV boks hen over sommeren. ( det er første gang her i landet )

Læs også  Apple satser hårdt på AR

-Meget af det materiale, der bliver uploadet på YouTube, er i 4K-kvalitet, understøttes af Waoos TV boks.

-Der er over 1 milliard brugere på verdensplan.

-YouTube generelt ““ og alene YouTube Mobil ““ når flere brugere i aldersgruppen 18-34 og 18-49 år end nogen amerikansk kabel tv-leverandør.

-Næsten en tredjedel af alle internetbrugere i verden benytter YouTube.

Det store spørgsmål er som om de unge har mod på at sidde i stuen og “lege med YouTube”, eller om de foretrækker at gøre det inde på værelset, hvor der så også skal monteres en Waoo TV boks ( til ).

Læs mere om Waoo heromkring

Vi har lige fundet en promo for deres TV boks.

Waoo 4K tv-boks from recordere on Vimeo.