AwesomenessTV kommer

Hvis du ikke kender Awesomeness TV, er det pænt sikkert at du snart kommer til det.

Er der et par unge i huset, er det nemlig – lige præcist – det som en masse unge enten allerede kender, eller som de er på vej til at blive vilde med.

Størrelsen har omkring 7000 videoer på YouTube, hvor mere eller mindre kendte unge, taler med hinanden – typisk – på et “sprog” de fleste voksne ikke fatter.

Stadig.

awsome.jpgDe unge i USA er vilde med AwesomenessTV, og nu kommer det altså til det nordiske marked via Viaplay.

Selve formatet, der ejes af Comcast via NBCUniversal, er ydermere venner med Verizon og Hearst, hvilket cirka er verdens største Telcoer, der nu – også – vil ind på det nordiske marked.

Egentligt ganske godt set, da der jo ikke længere bliver produceret TV til unge mennesker, der derfor har vendt sig mod platforme som YouTube og andet, der ikke er lineært.

Zachary Slatter, der er head of European distribution, på Awesomeness TV, siger:

-We are thrilled to partner with Viaplay to continue to bring our series to fans around the world, starter han og fortsætter.

-We are excited about the demand for teen and young adult programming and are eager to explore strategic opportunities with Viaplay to better serve this demographic, slutter han.

Læs også  Lidt snyd og dog

AwesomenessTV, bor fortsat i Los Angeles, Californien og er konkret et joint venture mellem DreamWorks Animation, der ejes af NBCUniversal og Verizon Hearst Media Partners.

Det er NBCUniversal der ejer hovedparten.

De oprindelige founders er Brian Robbins, der er/var EP på “Smallville”, “Varsity Blues” og “All That” og Joe Davola der er/var EP på “One Tree Hill”, “In Living Color”, “Smallville” og “MTV Networks”.

Her et par klip fra deres YT kanal, der understreger at størrelsen ingen problemer har med at producere endda tung dokumentar og ungt drama.