Facebook på vej ind i dit TV

En ting må formodes at være helt sikkert.

Facebook har så absolut ingen planer om at etablere en eller flere TV stationer, og der se om de kan få folk til at kigge med.

Hvad de derimod har planer om, er at bruge deres allerede globale platform som en slags TV station, hvor du snart kan se “Loosely Exactly Nicole”, der var et “meget ungt” TV show der totalt ( delvist/næsten ) floppede på MTV USA.

loos853.jpgShowet, der bare hentede omkring 200.000 seere i hele USA, er det til trods på vej mod Facebook, som et af deres første shows, der – formodentligt – bliver sendt – delvist – bag en betalingsmur, suppleret – i USA – af “live baseball” og “football” ( fodbold (?) i Mexico.

Indtil videre.

Og selvfølgelig er planen ikke ( helt ) at “blive p唝 Facebook.

Størrelsen har allerede i USA og i Mexico introduceret en Apple TV app suppleret med en Android smart TV søster.

Hvorfor det hele så ellers starter med “Loosely Exactly Nicole”, vurderes at være fordi at Facebook jo netop startede på diverse Colleges og universiteter i USA, hvorfor vurderingen er at det er et smart sted at starte med et sådan tiltag.

Selve indholdet, der indtil videre er denne serie, styres af Ricky Van Veen, der er co-founder sitet College Humor, der er en humoristisk site for unge.

Læs også  Når småt er godt

Selve “Loosely Exactly Nicole”, forventes at blive “en slags” YouTube videoer, der blot har fået (flere) penge i ryggen, og som derfor – sagtens – kan have “production value” på niveau med en spillefilm, for “bare” at blive vist på YouTube, og på Facebooks platforme.

Forventningen skulle i den forbindelse være at “US humour will travel”, så dem der ser med på en af de nye platforme, på et tidspunkt enten vil kunne opleve lokale versioner af fænomenet, eller/og et besøg af de medvirkende, hvilket – med tilpas meget hype – kunne blive Justin Bieber stort, nærmest hver eneste gang de kigger forbi en scene, ude i virkeligheden.

Vi har fundet et ( tilfældigt ) klip fra den oprindelige “Loosely Exactly Nicole”, der – forresten – er en masse klip fra, på YouTube.

Som ingen eller kun meget få har bemærket.