Danmon lidt bedre venner med Telestream

( opdateret)

Danmon ( UK) har netop annonceret at de har “opgraderet” deres “channel partnership” med Telestream, hvilket skulle betyde at du kan se frem til flere tilbud og – vel sagtens – mere komplekse produkter, der inkluderer delprodukter fra netop Telestream.

Fokus er – som du kunne tænkes at vide – Live Streaming, i stort set alle afskygninger, der i Telestream kan bruges til alt fra stand-alone streaming ( som en ren software løsning ), til komplekse hardware accelerede “live multiscreen services”, der – for eksempel – kan kombineres med Vantage Media Processing Platformen, der via Lightspeed Live Capture optionen, kan bruges til langt mere end – bare – at streame til Facebook.

tingsort.jpgLightspeed Live Capture er i den forbindelse en særdeles fleksibel og scalerbar løsning, som du med garanti nu vil kunne høre mere om, uanset hvilken del af Danmon du kontakter.

Blandt de potentielt relevante nyheder i den forbindelser er at Telestream nu har opfundet måder at GPU accelerere deres software på, hvilket betyder at selv “realtivt sm唝 maskiner nu kan trække deres Lightspeed server, som eksempel.

Skulle du i den forbindelse være frisk på at høre mere om Vantage, der kan håndtere et utal af “media services”. Services, der naturligivs inkluderer alt fra kameraer til egentlig distribution, er det på sin plads at tjekke op med din lokale pusher.

Læs også  AJA viser Io 4K Plus frem

Der som vi husker det fortsat også inkluderer Stjernholm & Co., som eksempel.

Der skulle i den forbindelse være kommet endnu mere ned under motorhjælmen i de forskellige løsninger, som de selv kalder for “discrete services”, der – kan oversættes til at det er muligt at kombinere og eller skabe “automated workflows” i et, eller under en “unified system control”, der giver den enkelte bruger endnu flere fordele.

Vantage kan nu også transcode på nye måder, ganske som det er muligt at forestår alt fra media capture, til metadata processing, media analysis, og såkaldt “content assembly”.

Er der behov for at integrere Vantage med andre løsninger, er der nu også “seamless API-level integration”, hvilket burde betyde at eksisterende “news systemer” burde kunne “opgraderes” til at fungere med sidste nyt fra Telestream, suppleret af deres nyeste ideer med Cloud, der inkluderer “on-premise løsninger”, baseret på deres egne løsninger.

Guy Elliot, Director of Sales for EMEA, Telestream, siger:

-ATG Danmon has represented our Vidcheck range of quality-control products extremely well for several years. Partnering with a systems integrator of ATG Danmon’s proven experience increases the level of pre-sale visibility and post-sale support available for Telestream customers in the UK, slutter han.

Russell Peirson-Hagger, Managing Director, ATG Danmon, supplerer:

Læs også  4ind og 2ud recPlay server

-Telestream has a long track record of successful innovation, starter han og fortsætter.

-Its products are well tuned to the needs of today’s file-based media market, both at a broadcast level and in the rapidly expanding world of online content distribution. We have been successfully delivering the company’s QC solutions and are confident that we can build upon the strong market presence of Lightspeed and Vantage, slutter han.

Læs mere hos Danmon her.

Læs mere hos Telestream her

Vi var lidt i tvivl tidligere på dagen om det “kun” var i UK eller om det var på alle Danmons markeder.

Som vi forstår det, er det kun i England udviklingen gætter.

(opdateringen)

Her i landet sælger både Stjernholm og Poria de såkaldte desktop produkter (som er dem vi alle kender bedst, red. )