Apple TV vil også 4K

I takt med at Apple TV vinder deres udbredelse, ser det nu endelig ud til at Apple også er parate til 4K og HDR.

Indtil videre dog tilpas – og så altd – lettere uforklaret, da udviklingen indtil videre kaldes for “a major update” der “appears to be imminent”.

Det går dog – pænt konkrete rygter – om at der er en 5. generations Apple TV på vejm suppleret op med en række opdateringer på blandt andet iTunes, der mere end antyder at der er et nyt Apple TV på vej.

skaerm1-2.jpgDen generelle opfattelse af Apple TV, er i den forbindelse at hardware som Amazon Fire TV, Chromecast, og Roku, løber fra netop Apple, hvorfor det er ved at være på tide med et nyt og tidssvarende Apple TV.

Og i takt med at Netflix og Amazon – og nu også Apple selv – tilbyder stadig mere 4K og HDR indhold, er det vel oplagt at Apple også kommer ud med hardware der kan håndtere sådanne opløsninger.

Apple har indtil nu, blot tilbudt SD video og HD i op til 1080P, hvilket såmænd er fint for de fleste.

4K TV markedet, er blot vokset så meget at Apple ser ud til at have besluttet at deres hardware også skal kunne håndtere opløsninger, selvom at de reelt ikke tilbyder ( særligt mange ) skærme/monitorer eller andet der er Apples branded.

Læs også  Adobe er blevet ret mobil

Historien, er fortsat kun et rygte nu, men da brugere en England kan konstatere at der i deres såkaldte “purchase history”, nu kan se at det havde muligheden for at vælge de produkter de har købt ( i 4K, hvilket de ikke fik tilbudt da de købte den enkelte film eller serie, red. ) er det formodentligt nært forestående at Apple – sådan i al stilfærdighed – ruller 4K optionen ud, suppleret af et 5. generations Apple TV, som de nok vil slå lidt på tromme for.

livesnart.jpgI forhold til hvornår den ny hardware ankommer er et gæt at det kommer lige omkring iOS 11, der – blandt andet – også tilbyder på Amazon Prime, der – som bekendt – tilbyder indhold i 4K og i HDR.

Endelig er der Red Bull TV, der er en af de apps, der kan findes på et Apple TV.

De ser ud til nærmest fuldstændigt at være overgået til at producere deres indhold i 4K.

Vi har i den forbindelse netop fået presse på et par større ting der bliver streamet On Demand den 1. og den 2. september.

Naturligvis i 4K.

Her en promo for en tidligere ting de har lavet.


A