Zulu på vej med ung fiktion

Gustav Giese og Sara Hjort Ditlevsen, kommer med garanti til at kysse en masse i en kommende fiktions serie, som Zulu er på vej med.

Serien, der hedder “Perfekte steder”, følger nemlig “Tobias” og “Rose” i en “romantisk, intim kærlighedshistorie, der skildrer en usandsynlig, men alligevel uundgåelig forelskelse”, som markedsføringen har valgt at sælge serien på.

kyssetfb.pngOmvendt handler serien efter sigene netop om ” ung kærlighed”, i form af en “stormende forelskelse”, som Mikael Wulff har skrevet en historie om.

Det er i hvert fald hans manuskript.

Serien, der kommer “til eftreåret” er allerede gået i optagelse, og burde derfor være klar om et par måneder.

Tiltaget er i den forbindelse et af de første en den nye “samlede” TV2 fiktions afdeling, der til bage i foråret blev til en og samme afdeling, så “TV2s nye og ambitiøse fiktionsstrategi” kan realiseres.

“Perfekte steder” er i den forbindelse planlagt til at blive på 8 episoder, der idag er flyttet til Smukfest i Skanderborg, hvor noget tyder på at et helt afsnit skal optages.

nordskov-3.jpgSe med om et stykke tid, om det er der de mødes, de to hovedroller.

Sune Roland Jensen, der er kanalchef på TV2 Zulu, siger:

-Det er fuldstændigt nyt, at seere på TV2 Zulu kan følge en serie af denne karakter, og vi er meget spændte på at kunne vise resultatet til efteråret. “Perfekte steder” er en euforisk skildring af stormende forelskelse mellem to mennesker, der både indeholder intens lykke og intens angst for at fejle og miste, starter han og bliver suppleret af Mikael Wulff, der også instruerer.

Læs også  BBC udvikler indhold til young Africans

-Efter mange år med komik ønsker jeg at lave en fortælling, der har en helt anden stemning. “Perfekte steder” er en romantisk, intim kærlighedshistorie, der skildrer en usandsynlig, men alligevel uundgåelig forelskelse, sådan som jeg drømmer om, at en forelskelse er, når det er sommer, og man er midt i 20erne – før livet handler om realkreditlån og at hente børn. En sommer, hvor alt føles intenst og ustyrligt. Hvis man ikke føler noget, når man ser denne serie, er man blevet ældgammel og har mistet livsgnisten. Så enkelt er det, slutter han.

tohoveder-2.jpgHandlingen er – lidt mere konkret forklaret – at “To fremmede unge mennesker midt i hver deres liv med masser af planer og forestillinger om fremtiden”, møder “tilfældigt hinanden”, da de “begge er på lige præcis samme sted på samme tidspunkt. Og i et magisk øjeblik opstår en forbindelse mellem de to, som vi får lov til at følge i nogle måneder. En forelskelse, der ændrer dem begge – på godt og ondt”.

Af andre projekter på vej fra TV2 kan nævnes:

“Kriger” – kommende Christoffer Boe krimidrama til hovedkanalen.

“Greyzone” – TV2 co-produktion med international produktion.

“Norskov” s2 – “en by, og en serie der ikke vil dø” ( skriver TV2 )

Læs også  TV2 garanterer et forår fuld af X Factor

“Lykke-Per” – Miniserie til hovedkanalen.

“Tinkas juleeventyr” – “et ægte juleeventyr” til hovedkanalen.