Mere MTG hockey

MTG har netop udvidet deres eksklusive rettigheder til the Kontinental Hockey League (KHL) der blandt andet betyder at fans af denne sportsgren frem til 2021, i Norden, blandt andet kan opleve Finlands Jokerit spille mod alverdens største og dygtigste kollegaer i de næste par år.

Og selv om at netop ishockey – formodentligt – er mere populært i Sverige og i Finland, kommer de nye rettigheder altså også her til landet, så dem der vil kan se med når det bedste navne og klubber spiller mod hinanden i denne liga.

MTG, der konkret har købt fire sæsoner, glæder sig derfor til at vise et utal af kampe på deres Viasat Hockey kanal samt på deres Viaplay streaming service.

ismir2.jpgSom vi forstår det, har MTG allerede en masse rettigheder, herunder til KHL, NHL og IIHF Ice Hockey World Championship i en række territorier.

Og nu hvor det fra 2017/2018 sæsonen bliver muligt at følge KHL også, på Viasat Hockey kanalen, i Finland, Norge og i Sverige, suppleret af Viaplay streaming service, i Danmark, Finland, Norge og i Sverige.

KHL skulle i den forbindelse byde på hele 27 hold, fra Rusland, Hviderusland, Kina, Finland, Kazakhstan, Letland og Slovakiet, som eksempel.

KHL sæsonnen starter op den 21. august, hvor de regerende mestre SKA Saint Petersburg møder CSKA Moscow.

Læs også  DR leder efter nye talenter

ismir.jpgPeter Nørrelund, MTG EVP and CEO of MTG Sport siger.

-This is a historic moment for all hockey fans in the Nordic region ““ KHL”™s 10th season starts soon and MTG is bringing even more amazing hockey action to our customers across every screen. A world-class league like KHL deserves world-class coverage, and viewers can look forward to getting closer to the ice than ever before on Viasat and Viaplay, slutter han.

MTG cementerer dermed deres rolle som “the home of ice hockey in the Nordic region”, der nu bliver endnu mere udtalt, med disse Lagardère Sports and Entertainment rettigheder, som MTG har fuldt og helt eksklusivt i Norden.

Ganske som de også har NHL i Denmark, Finland, Norge og Sverige.

Sportsgrenen er super populær i Sverige, hvorfor IIHF Ice Hockey World Championship bliver vist på free-TV kanaler og på Viasat Hockey i 2018, 2020 og igen i 2022.

Viaplay har som vi læser det rettighederne frem til og med 2023.