Klovn på vej i optagelse

Alle der elsker Casper Christensen og Frank Hvam, kan se frem til endnu en sæson af deres mest populære format, “Klovn”, hvor en af de store overraskelser denne gang er at Iben Hjejle ikke længere er Casper Christensens kone i serien.

Det er derimod blevet tid til Lene Nystrøm, som enkelte måske kan huske fra Aqua.

Og nu hvor optagelserne til endnu en sæson, går igang idag den 14. august, glæder Lene Nystrøm sig i følge tv2.dk til den kommende og hektiske tid.

klovn.jpgHun siger:

-Jeg er stor fan af “Klovn” og har set stort set alle afsnit og filmene – selv om jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange, starter hun og forklarer hvad hun selv skal lave.

-Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje, forklarer hun videre.

Efter sigende blev hun allerede tilbudt rollen engang sidste år, men tænke åbenbart ikke over det tilbud.

Så var det at produktionen ringende, og nu spiller hun altså Casper Christensens kone i den næste sæson.

Hun fortsætter:

-Serien er jo baseret meget på improvisation, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg må jo kunne det, siden de tager mig med, slutter hun.

Læs også  Fifa bekræfter UHD HDR i 2018

Enkelte vil i den forbindelse vide at Lene Nystrøm allerede har haft andre roller.

Som eksempel har hun været med i “Klassefesten” og i “Fri os fra det onde”.

Og nu er hun så med i den syvende sæson, der kommer til at bestå af ti afsnit, som Casper Christensen og Frank Hvam annoncerede tilbage i februar.

Casper Christensen og Frank Hvam, har tidligere sagt:

-Vi har savnet de små historier. Igennem to spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt var på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting, sluttede de engang sidste vinter.

“Klovn”, der – på ingen måde har det fjerneste med “Curb Your Enthusiasm” formatet fra HBO at gøre, havde premiere på TV2 Zulu i 2005.

Og det sidste blev sendt i april 2009.

Serien blev derefter fulgt op med flere spillefilm, “Klovn – The Movie” og “Klovn Forever”.

Der er forventet premiere på et tidspunkt i 2018.

TV2 Zulu sender i øjeblikket dobbeltafsnit, hver dag, 5 dage om ugen.