TV2 siger farvel til TV sommeren

TV2 åbner idag op for mindst to nye formater, vi alle kan glæde os over, i dette efterår.

Blandt nyhederne er “Den perfekte opdragelse“, hvor TV2 lader “virksomhedsledelse” være en af inspirationskilderne når det handler om børneopdragelse.

grim2.jpgSom eksempel noget Familien Bresson fra Herning, går op.

Der er tale om en dokumentarserie, der hedder “Den perfekte opdragelse?”, som blandt andet kigger på om de valg de enkelte familier tager, er “de rigtige”.

Der er premiere allerede den 21. august, hvorfor der virkeligt er noget at se frem til.

Blandt de spørgsmål der vil blive stillet er om de tre medvirkende familier “der alle har valgt en opdragelse, som, de mener, er den bedste for deres børn”, har valgt rigtigt eller ej.

“Den perfekte opdragelse?” kigger dermed både på om det er den “rette måde at opdrage vores børn p唝, om “vi gør det rigtige” og “hvad er opskriften på den gode opdragelse” og endelig “kan den nogensinde blive perfekt”.

mange-6.jpgTV2-redaktør Stine Lundbak Ravn siger:

-Programmerne giver et unikt indblik i opdragelsen i tre vidt forskellige familier. Man kan være enig eller uenig i deres tilgang, men de har gjort sig grundige tanker og har alle taget aktiv stilling til, hvordan de ønsker at opdrage deres børn, slutter hun.

Læs også  TV2 lover fokus på valgets hovedpersoner

I bedste stil er der kun ganske få bemandede kameraer med.

Det er derimod de “fastmonterede kameraer overalt i deres hjem”, der som “fluen på væggen” holder øje med hvordan “familierne, klæder deres børn på til livet”.

gyngestol.jpgDe medvirkende er Familien Bresson i Herning, der prioriterer “strategi og ledelse”, mens Familien Maimonide i Humlebæk “går efter, hvad der føles godt”.

Slutteligt er der familien Norsgaard Jørgensen, der opdrager deres børn til at have “ambitioner og mål – ellers er de ingenting”.

Et andet tilbud der kommer lidt senere på en af TV2 kanalerne, er “Hotelkampen“, hvor Cecilie Hother er vært.

Her handler det om at “blive de bedste hotelejere – helt fra bunden!”.

Og da det er spændende TV, ender serien med både at leve på TV2 FRI og TV2 Play fra mandagen efter, altså den 28. august.

Som titlen antyder bliver der kigget godt og grundigt efter hvad det “koster” at lave et hotel, eller en “bed & breakfast” op her i landet.

hat.jpgEr det som eksempel nok at etablere sig et sted der er “idyllisk og romantisk”, eller skal der mere til.

Er glade gæster et must, eller skal de bare have et sted at sove.

Alt sammen noget seerne får svar på i “Hotelkampen”, hvor “Tre par, der alle drømmer om at åbne deres eget hotel, nu får chancen for at prøve drømmen af”.

Læs også  Tid til flere Vidunderbørn

Det hele er så ellers planlagt til at løbe over 8 uger, udelukkende i Ærøskøbing, “hvor det oser af hygge med bindingsværk og brostenbelagte gader og stræder”.

Detaljen er dog at “hotellerne først lige skal lige sættes i stand”, hvilket de tre par har “fire uger til at klare”.

Når tiden er gået kommer gæsterne, og så er det virkeligt knald eller fald.

Og nu hvor en række strenge – men hyggelige – dommere hver uge kommer til at dømme om de medvirkende gør det godt nok, er der virkeligt noget at se frem til.

Herunder hoteldirektør på Fredensborg Store Kro, Jacob Mikkelsen, der får hjælp af kokken Claus Holm og oplevelsesekspert Dorte Kiilerich.

penge.jpgOg da haven jo også betyder noget, kigger havedesigner Dorthe Kvist også forbi med “favnen fuld af blomster og gode råd til hotellernes haver”.

Finalen, bliver – naturligvis – et “bryllup – all inclusive”, hvor hver af de tre hoteller der deltager i “Hotelkampen” kan vinde æren og 100.000 kroner.

Cecilie Hother der er vært siger:

-Det har været en fantastisk tid på Ærø, der emmer af danskhed og stolthed. Det er tydeligt at mærke, at det er et tilvalg at bo på Ærø, hvor alle passer på hinanden – og ikke mindst på øen. Der er et utroligt sammenhold mellem ærøboerne, og jeg har sjældent mødt så megen varme og så glade og hjælpsomme mennesker. I virkeligheden er det nok typisk dansk, og det var dejligt at opleve, at vi bygger vores land på nogle vigtige værdier. Det glemmer man lidt i en hektisk hverdag, starter hun og fortsætter.

Læs også  Lidt snyd og dog

-Jeg får – ligesom sikkert så mange andre danskere – engang imellem også lysten til at starte et lille sted op, for det kunne være så hyggeligt og romantisk. Men det er drønhårdt arbejde. Det ved jeg jo fra min egen barndom, og det kommer vi også til at se i “Hotelkampen”, så jeg skal nok lige tænke over det en ekstra gang. Men jeg er glad for, at der findes danskere, der forfølger drømmen, for ellers vi jo ikke have så mange skønne små steder rundt omkring i Danmark, slutter hun.