TV2s efterår ligner et hit

Seere, der lidt utålmodigt har gået og ventet på at TV2 da også snart måtte fortælle om deres efterår, kan ånde lettet op.

Det kommer nu.

Og selv om at det ikke kan overraske, er det virkeligt et stærkt et af slagsen.

Som eksempel er der premiere på “Vild med dans” med Claus Elming, Sarah Grünewald og hele 12 par der kommer til at danse så seerne må knibe en tåre, dette efterår.

spillere.jpgBlandt de medvirkende, er i år alt fra sportsfolk, til skuespillere, komikere, en musiker, en vært, en YouTuber og en kok, for ny at nævne et par af dem der kommer til at danse sig igennem de næste mange fredage.

“Vild med dans” er i den forbindelse nået til 14. sæson, og lover officielt premiere fredag 8. september.

Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV2, forklarer:

-Det kræver mod, sved og tårer, når man takker ja til at træde ind på Danmarks smukkeste dansegulv, og derfor bliver hver “Vild med dans”-sæson sin egen unikke fortælling. Ingen par kan fake sig gennem dette eventyr, så jeg glæder mig til at se 12 nye fortællinger om alt det, man oplever og lærer, når man tør sige ja og kaste sig ud på virkelig dybt vand, slutter han.

Og danserne er:

Iben Hjejle, Sofie Lassen-Kahlke og Lucas Hansen. Jokeren, Daniel Svensson, Mie Ø. Nielsen og René Holten Poulsen, samt Ane Høgsberg og Simon Jul, Dak Wichangoen, og Julia Sofia Aastrup der blvier suppleret af Christian Bækgaard.

For at får det hele til at svinge lidt mere, står der en masse professionelle dansere parat til at hjælpe.

skalo.jpgDa der – som du måske har bemærket – er en masse kvinder med denne gang, bliver der i år introduceret en ny professionel mandlig danser på gulvet, Esbern Syhler-Hansen.

Thomas Richardt Strøbech, fortsætter:

-Det er et superstærkt hold, som seerne skal være i selskab med, og på hver sin måde bidrager nydanserne til, at vi kommer hele følelsesregisteret igennem. Hver uge. Samtidig bliver konkurrencen i programmet vidunderligt uforudsigelig. Bookmakerne må rive sig i håret, for det er tydeligt, at alle par kommer med hver sit potentiale til at nå hele vejen til finalen i november, slutter han.

Læs også  Streamerne vinder priserne

Der skulle være en trailer for “Vild med dans” på TV2s site.

“Vild med dans” er dog ikke det eneste sikre format TV2 garanterer at seerne kan hygge igennem med dette efterår.

genabnet.jpg“Toppen af poppen” er nemlig også på vej tilbage.

Og nu hvor der allerede er premiere på søndag, er det oplagt at vi formodentligt der, finder denne uges mest sete program, på Top Tyve engang i næste uge.

De medvirkende denne gang er Søren Huss, Dorthe Gerlach, Karl William, Caroline Henderson, Michael Falch, Aura og Burhan G.

Og da det jo betydet at der er en masse at se frem til, kan seerne glæde sig til “store stemmer, tekster, der går lige i hjertet, og magiske toner”, når “syv af Danmarks bedste sangere og sangskrivere”, får “Toppen af poppen” til at blive til netop det seerne forventer, endnu en gang.

Dorthe Gerlach, glæder sig.

mette.jpgHun siger:

-Jeg synes, det var enormt inspirerende at opleve, hvordan så forskellige artister gik til opgaven, og at de shinede hver og én, netop fordi de alle sammen har fundet og står ved deres eget særpræg, slutter hun og bliver afløst afBurhan G.

Han siger:

-Det, jeg tager med mig, er en oplevelse af musikalsk fællesskab, som til dels var udfordrende, men i endnu højere grad berigende. Der blev delt så mange musikalske gaver ud i løbet af turen, at jeg havde svært ved at lande igen, da jeg kom hjem. Der var så meget talent samlet omkring bordet, og alle havde noget at byde ind med, slutter han.

Læs også  Streaming overhaler TV i Sverige

Michael Falch, er også glad.

-Det blev en livsoplevelse for mig, og det har flyttet mig socialt, psykologisk og mentalt. Det har simpelthen bragt mig ud af min udpræget sociale skyhed, slutter han, da det hele jo er optaget på forhånd.

Det er muligt at finde en traler på TV2s site.

Det er dog ikke kun hovedkanalen, der tryller.

Charlie er også på vej med en masse til de faste seere.

musik-2.jpgSom eksempel “‘Lige i skabet”, hvor Lars Hjortshøj er vært.

Denne gang flankeret af hele to livsstilseksperter, Gitte Madsen og Henrik Byager, der skal kigge på “danskernes vaner og forbrug”.

Efteråret bliver i det hele taget “et stærkt mix af etablerede og nye egenproduktioner, nyindkøbte britiske serier og velkendte filmklassikere i primetime”, som TV2 skriver det.

Kanalen er ydermere på vej med nye formater, som “Rockshow”, hvor Big Fat Snake-forsanger Anders Blichfeldt er vært.

“Med på noderne” med Jarl Friis-Mikkelsen er et andet nyt format.

Her vil “kendte gæster kaste sig ud i sceneoptrædener”, nu hvor det handler om “alle tiders største og mest ikoniske musik fra ind- og udland”.

“Spørg Charlie” er naturligvis også tilbage.

Og her vil Niels Hausgaard, Frank Hvam, Mette Frederiksen, Michael Meyerheim og Jacob Haugaard, endnu engang spørge og svare.

Formatet havde faktisk allerede sæsonpremiere igår så hvis du ikke fik set med, burde det være muligt nu.

dans-2.jpgCamilla Miehe-Renard ser også ud til at have fundet sig en kanal, hvor hun kan komme igen.

Det gør hun således i “Revygalla 2017″, sammen med Søren Pilmark, hvor kanalen “hylder den stolte og folkelige, danske revytradition”.

Hun er også vært i “Dobbeltgænger”, hvor “dygtige skuespillere efterligner en kendt dansker, og friske anekdoter og parodier leveres på stribe”.

Blandt de engelske serier, finder seerne “Sagen genåbnet”, der nu bor på Charlie, hvorfor alle tidligere afsnit bliver vist igen.

Læs også  MTG siger at TDC ikke vil alligevel

Ellers er der blevet plads til “Stella”, der handler om en “enlig mor i 40erne, som tjener til dagen og vejen ved at stryge de lokales tøj”.

Slutteligt er det snart tid til “Svend 17″, der er “hele Danmarks filmpris”, som “Go”™ aften Danmark” dækker fra Svendborg.

Og nu hvor hele fire TV2 serier og ti TV2 støttede spillefilm er nomineret, burde priserne regne ned over TV2, den 30. august hvor filmfestivalen Svend afholdes.

Helle Sønderby, der er TV2-redaktør på “Go”™ aften Danmark”, siger:

-Svend Prisen er hele Danmarks filmpris, hvor det alene er de danske biografgængere og filmseere, der finder vinderne. “Svend 17″ er en folkefest, der hylder den danske filmskat, og den fest vil TV2 og “Go”™ aften Danmark” meget gerne dække og bringe ud til hele landet, slutter hun.

TV2 byder som tidligere også på helt nye spillefilm, på hovedkanalen.

Det er således der seerne kan opleve TV premieren på “Steppeulven”, der er fra 2015.

Pineapple Entertainment er slutteligt på vej med et “24 timers all-acces backstage-pass” til Lars Ulrich og Metallica.

Dette dog i form af at Anders Breinholt eksklusivt har fået lov til at følge Lars Ulrich på en typisk dag på kontoret.

Anders Breinholt fortæller:

-Jeg er meget imponeret og beæret over, hvor tæt på Lars Ulrich vi har fået lov til at komme. Vi har haft 24 hæsblæsende timer om bord på Metallica-maskinen: Fra koncert i Canada, hjem til San Francisco direkte efter koncerten og så med adgang til Metallicas headquarter – deres studie, kontor, øvelokale. Vi fik et helt unikt indblik i en verden, man som almindeligt menneske næsten ikke kan forestille sig, men som i mere end 30 år har været hverdag for Lars Ulrich, slutter han.

Vi er sikre på at der kommer meget mere på TV2s kanaler, dette efterår.