Banijay lander 6×1 times drama for Netflix

Netflix og ABC, der er det ABC der bor i Australien, har netop kastet en god pose penge efter Screentime, der er et Banijay Group selskab der står foran at skulle til at producere “Pine Gap”, der en “international political thriller”, der foregår i USA og i Australien med udgangspunkt i de problemer der kunne tænkes at opstå på et “joint defence facility”, der vel bedst kan oversættes til et fælles forsvars system.

Der hvis det eksisterer er meget hemmeligt.

Produktionen har allerede fået medvind – og vel sagtens en masse penge – fra the South Australian Film Corporation, ganske som the South Australian State Government også er friske på at Australien kommer lidt mere “på landkortet”.

Specielt indviede kan derfor glæde sig til at (præ) produktionen starter op til november i Adelaide, der må formodes at være i det sydlige Australien, der skulle ende med at ligge location til et utal af indstillinger.

serie1.jpgSerien, der er tænkt som et spændende indblik i “the hidden world of intelligence”, bliver formodentligt Australiens første Netflix Original, hvilket gør “Pine Gap” til lidt af en nyhed.

Producere bliver Lisa Scott og Felicity Packard, med Bob Campbell, Rory Callaghan og Greg Haddrick som EPere.

ABC der kunne tænkes at sende serien smtidig med en eventuel global premiere, lader Sally Riley og Kym Goldsworthy fungere som deres EPere.

Læs også  Den der Apple TV app

Chairman på Screentime Bob Campbell siger:

-Screentime is delighted that Netflix and the ABC have come together to commission this production that has been in development by the Screentime drama team for a number of years, slutter han og bliver suppleret af Creator, executive producer, writer og showrunner Greg Haddrick, der siger:

-A compelling work of fiction inspired by (?), we are delighted to be working with Netflix and the ABC to produce an original concept for a worldwide audience, slutter han og bliver suppleret af Elizabeth Bradley, der er Netflix Vice President of Content.

serie2.jpgHun siger:

-Greg Haddrick is a magnificent voice in television in Australia and around the world, starter hun og fortsætter.

-We can”™t wait for Greg to bring “Pine Gap”™s” story of secrecy and (?) to Netflix members around the world, slutter hun.

ABC”™s Director of Television David Anderson supplerer:

-“Pine Gap” is shrouded in intrigue for many Australians. It”™s the perfect anchor, and a timely subject, for an Australian drama that can resonate both locally and with a global audience. This partnership enables a high-end Australian drama to be produced for all Australians, and for locally produced content to be delivered to an international audience. We look forward to working with all our partners on this new venture, slutter han.

Læs også  Panasonic inviterer til Roadshow

Banijay Group der her i landet ejer Nordisk Film TV, tager dermed hul på endnu et eventyr, via Netflix der nu ser ud til at åbne markedet i Australien.

Og selv om at 6 timers drama måske ikke lyder voldsomt, er det jo stadig det samme som 3-4 spillefilm i længde.

Screentime har tidligere stået bag serier som “Underbelly”, “Janet King”, “Fat Tony & Co” og “Anzac Girls”.

Igangværende produktioner er “Underbelly: Chopper” og “The Secret Daughter” suppleret af en omgang “Wolf Creek”.

Her et par promoer for de serier Screentime har gang i.