Cineo viser The Standard 410 frem

Nu er store tal jo altid “bedre” end små tal, hvorfor Cineo Lighting kan fortælle at deres nyeste påhit, The Standard 410 er en 25.000 lumen lampe.

Det er sikkert også tilfældet.

Det fortælle bare ikke meget om hvor meget lys der er i kassen.

Heldigvis er de også så venlige at fortælle at der er 990 LUX ved 3200 Kelvin på 3 meters afstand, der vokser til 1206 LUX ved 5600 Kelvin.

tolamps.jpgDet er med andre ord pænt voldsomt, og nok til både at skyde imod solen og eller vinduer, med udsigt i.

The Standard 410, der både er tænkt som netop “en ny standard”, for deres kommende lamper (?) og som navnet på lampen, der ( måske ) hedder S410.

Ganske som Arris store nyhed, er denne S410 også en pænt stor ting.

Den har målet 30×60 centimeter, og så vejer den 12 kilo, hvilket jo betyder at den er lidt tung at tumle rundt med.

Som det fremgår af billederne er den heller ikke tænkt som en hurtig ENG lampe, men derimod som en herlig studieting, eller en lampe der kan bruges i kontrollerede situationer, hvor der er tid til at tjekke lyset før der optages.

Cineo selv er endog særdeles orienterede om at de med denne – og med deres andre lamper Remote Phosfor lamper- har skabt en serie LED monstre, der rent faktisk har det – såkaldte – “full-gamut RGB” lys, der – cirka – kan oversættes til at det lys der kommer ud af en S410 ikke er “dårligere” end traditionelle Tungsten eller HMI lamper.

Læs også  eSport rykker heftigt

Og nu hvor de også byger lamper der kan “stakkes”, og dimmes via wired DMX og wireless ditto, uden at ændre ( siger producenten ) farve spectrum, kan der vel ingen tvivl herske om at at deres nye lampe er værd at tjekke ud.

Den skulle være på hylderne i Q4, og burde som pointeret været et kig værd, hvis du ikke lige var forbi nyheden på IBC2017.

farver-4.jpgThe Standard 410 er ydermere til at få fingre i som “egentlig studielampe”, med det forbehold at producenten stadig ikke har udviklet et pan og tilt system til nyheden.

Vi gætter på at tanken er at bare monteres i saksene, og at lys M/K så ellers kravler rundt på en stige.

Rich Pierceall, CEO, Cineo Lighting, siger:

-At Cineo, we’re constantly innovating next-generation professional lighting tools with superior quality output, starter han og fortsætter.

-We are excited to debut this latest full-gamut fixture to our customers and the media at IBC2017. The Standard 410 delivers our advanced saturated color lighting technology, combined with our trademark high-CRI tunable white light in a compact size. The result is predictable, balanced, natural-looking spectrum, featuring Cineo’s deep-red color rendering technology, slutter han.

Lampen skulle kunne arbejde “farveægte” fra 2700K til 6500K med såkaldt Photo-Accurate Dimming, suppleret med variable CCT, der giver muligheden for at arbejde med filterfarver, ude at lyset “påvirkes”.

Læs også  Svensk komedie vinder Series Mania penge

Det er muligt at arbejde med farver i RGB/CMY hvilket burde give “saturation without degradation of the white light quality”.

Tjek det ud når lampen lander, i Q4 2017.

Producenten mener ydermere at den er flicker-free og “silent”, da den er passivt kølet.

Læs mere på deres site her