DR satser med “Den store bagedyst”

Nu hvor seerne ser ud til at vende tilbage til TV, belønner TV dem med ting de allerede kender.

Således kan seere der elsker “Den store bagedyst” se frem til en ny omgang af “Klar, parat, bag”, som det nu snart er muligt at høre på DR1 igen.

Vært er fortsat Timm Vladimir, der denne gang ( endnu en gang ) inviterer seerne ind i “den smukke barokhave på Clausholm Slot”, hvor “10 nye deltagere og to nye dommere venter spændt på at bage og smage sig ind i danskernes efterårsdunkle stuer”.

huset.jpgFormatet der er nået til 6. sæson byder derfor på en masse nye medvirkende der er:

Anton Dahl Grue, 20 år, Lyngby

Nicolai Mouritzen, 43 år, Hellerup

Jesper Søvndal, 28 år, Kolding

Kirsten Jazmin Thur, 21 år, Odense

Nipuni Julie Jakobsen, 27 år, Aarhus C

Rosa Christensen, 59 år, Glyngøre

Anam Akhtar, 28 år, København NV

Lisette Toth Larsen, 35 år, København Ø

Jacob Lund Hjort, 30 år, København Ø

Andrea Søllested, 50 år, Næstved

Og da vi alle ved hvor relevant det er at vide hvor de kommer fra, ser det ud til at formatet endnu engang har fundet en fin fordeling af medvirkende fra hovedstaden og fra provinsen.

naert.jpgSøren Olsen, der er redaktør på formatet siger:

Læs også  US band på tour med Pocket Cinema og Ursa Broadcast Cams

-Jeg glæder mig til, at seerne skal lære de 10 nye deltagere at kende ““ de er fantastiske. Vi har endnu engang fundet 10 nye, skønne personligheder, der repræsenterer danskerne på kryds og tværs, og jeg er sikker på, at alle vil finde én, der er deres favorit, og som de vil holde med i programmet, slutter han.

Selv alderen er varieret.

Der er således medvirkende der er mellem 20 og 60 år, der – selvom at de “kommer fra alle dele af landet” – har “bagning og bagværk” tilfælles.

Som eksempel bager den 59-årige Rosa tit med hendes børnebørn, mens 21-årige Kirsten henter hendes iinspiration når hun roder med biler.

Nip der er 27-årig “bager næsten hver dag”, “hvilket spreder stor glæde i studiegruppen”, suppleret af Jacob der er 30-år og som “elsker at rejse og opdage nye, spændende madvarer”.

Bedst af alt er der denne gang en ny dommerduo.

Denne gang kan seerne derfor se frem til Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der “tilsammen mange års erfaring bag sig i bagningens og dessertens kunst”.

holdet.jpgSøren Olsen, fortsætter:

-Seerne kan i særdeleshed glæde sig til at møde de nye dommere – to meget kompetente mennesker med egen stil og egne meninger om, hvordan kager og brød skal være. Katrine har jo en mangeårig konditorbaggrund og Markus en baggrund som bager og dessertkok. Og så er han tysker, hvilket ikke går upåagtet hen i programmet, og som han selv har en utrolig humoristisk tilgang til. Det, at han kommer fra en anden kultur, afspejler sig desuden i den måde, han ser på kager på, hvilket bliver spændende og nyt, slutter han.

Læs også  Det er jo det de unge vil have

“Den store bagedyst” havde sidste år 1.038.000 seere i gennemsnit og finalen blev set af hele 1.218.000 seere.

Katrine Foged Thomsen glæder sig.

Hun siger:

-Programmet skal være med til både at underholde, men bestemt også at inspirere danskerne til at prøve noget nyt, samt at ændre vores madvaner- og forståelse. Det skal være sjovt at være i køkkenet, og man skal turde eksperimentere og fejle, og det tror og håber jeg på, at programmet vil inspirere seerne til, slutter hun.