Fattige TV stationer låner bare vores SkyCam

Baltimore Ravens, der for os almindeligt sports interesserede er et hold der spiller i NFL ligaen, har besluttet sig for at hjælpe de fattige TV stationer der måtte kigge forbi, med muligheden for lidt federe billeder.

Derfor har de investeret i deres eget SkyCam system.

Og da de er friske på at låne det ud til alle de broadcastere der kigger forbi, er der nu altid et SkyCam når der sendes fra Baltimore Ravens stadion.

skaerm-4.jpgBaltimore Ravens, der i forvejen er ret vilde med deres fans, har tidligere på året investeret i to såkaldte “4K UHD video displays”, der skal tages pænt seriøst.

Begge skærme – fra PrismView – er nemlig 200 fod, eller lidt over 65 meter lange og banale 12 meter høje.

Og uanset om broadcasterne vil det eller ej, er det muligt at se stadions SkyCam på arbejde der.

Naturligvis kun afløst af den interne 4K produktion, der kører sideløbende med det broadcast signal der sendes ud til resten af landet.

Den primære ide med deres helt nye SkyCam, er dog primært at tilbyde dette til de broadcastere der ikke har et med, når de kigger forbi.

Jay O”™Brien, VP, broadcasting and gameday production, Baltimore Ravens, forklarer:

-We”™re not the only team that”™s trying to enhance the fan experience with different types of cameras “” goal-post cameras, SkyCam, pylon cam “” and so the NFL this offseason put together some guidelines on cameras that teams can control, starter han og fortsætter.

Læs også  4K Uncompressed Raw 120 fps er nu en realitet

-Once SkyCam and the NFL came together and put together their guidelines, it worked out perfectly for us to get it done this offseason to coincide with our stadium upgrades. The timing just worked out great, fortsætter han.

-We”™re always trying to bring our fans interesting content and give them another reason to come to the stadium and spend their game days with us, slutter han og henviser til at “the Ravens”, sidste år installerede Intel”™s såkaldte “freeD technology”, som “the Dallas Cowboys” var de første til at installere.

skycam1.jpg“the Ravens” gik blot skidtet videre og opgraderede til versionen der understøtter 360 grader.

Fordelene for et stadion ved at installere et sådan SkyCam, er flere.

Vi formoder at the Ravens lejer deres ud til de broadcastere der gerne vil bruge dette feed, eller blot bruger det til at fylde skærmene ud, hvis broadcasterne er for fattige til at betale dagsprisen.

Detaljen er bare at sådanne stadions jo også har en masse andre arrangementer, herunder gigant koncerter med verdens navne der – også – kan fylde hele stadion.

De kunne jo også tænkes at være friske på at leje sig ind på dette SkyCam.

Jay O”™Brien forklarer at sportsgrenen såmænd også nyder godt af et SkyCam.

skycam2.jpgDette giver ofte vinkler der ellers ikke er mulige at få, og kan derfor give billeder af situationer, der er “kontroversielle”.

Læs også  Og vinderen af en teknisk emmy er ME20F-SH

Læs, svære at dømme på, med mindre at der er et SkyCam ude og rulle.

Bedst af alt giver det i følge Jay O”™Brien et bedre forhold til broadcastere.

Han nævner NBC og ESPN, der pluselig synes at det er meget sjovere at bruge the Ravens SkyCam i alt fra klip fra dage hvor der ikke bliver spillet, til effekt klip, hvor der – måske – tales om hvad der sker i turneringen eller andet.

Og så kan der vel ingen tvivl herske om at et SkyCam, kan give fans en helt speciel oplevelse når det suser forbi publikum, til ære for dem selv og de to 65 meter brede skærme i hver sin ende af stadion.

der altid står parat til at lave sjove billeder.

Jay O”™Brien fortsætter.

-The reason we arranged SkyCam is, it”™s the premier camera angle in the NFL, starter han og fortsætter.

-It”™s great live, it”™s great for replays. We”™ve used it during commercial breaks to take fun sweeping shots of our fans, and we”™ve noticed that fans have really engaged with the camera: when the camera flies over their section, we”™ve seen the entire section stand up and start waving. It has enhanced not only the game coverage but also our commercial-break coverage as well, slutter han og har hermed givet den ide videre til stadions her i landet.

For en god ordens skyld er det nok på sin plads at pointere at både SkyCam og de to store skærme er en del af en 120 millioner dollars opgradering af stadion, der retteligt hedder the M&T Bank Stadium.

Læs også  Teradek 4K Bolt ude i august

Så det er nok ikke helt billigt at få fingre i “sit eget SkyCam”.

Omvendt har the RavensVision allerede investeret i ni Sony HDC-4300 hard ckamera kæder, suppleret med 2 Sony HDC-2400 wireless og en bunke ( fem ) Evertz DreamCatchers, til “in stadion” SloMo arbejde, til fans og intert og Fans -TV.

Som Jay O”™Brien siger det:

-For us, replay is a home-field advantage, starter han og fortsætter.

-With the number of camera angles and the number of replay operators we will have, we will be prepared to get a critical replay to our RavensVision screens very quickly. If that leads to our team”™s challenging a play, then we have impacted the game and created an extra home-field advantage. We also think that these new boards are going to increase the energy level at our stadium, which is already rocking. We want our fans to be loud, and we think the boards are bring that excitement, slutter han.

The Ravens har uanset hvad selv 11 bemandede kameraer når der spilles på stadion.

Så broadcasterne må altså indstille sig på at skulle kæme med de lokale operatører, når der transmitteres fra the M&T Bank Stadium.

Rygter vil vide at det da vist går ret fint.

Her lidt demoer.