TV2 satser på mere digitalt

TV2 har netop ansat Clara Mai Kunstmann, der får den fine titel digital udviklingschef.

Som en sådan – tyder en del på – at hun skal rumstere med “den digitale transformation”, da hun ser ud til at have speciale i streaming og OTT.

Det er med andre ord en fremtid med muligheden for at tilkøbe flere – digitale – tjenester, hun kunne se ud til at være blevet ansat til at videre udvikle.

Heldigvis kan TV2 netop det som TDC ikke kunne, hvor hun “blot” måtte nøjes med at udvikle på indhold der allerede var produceret og dermed “defineret”.

tv2no1.jpgPå TV2 kan den nye digitale udviklingschef, både være med til at definere den digitale udvikling, og – vel sagtens – bestille indhold der passer til kundebehovet.

Stillingen der er med reference til digital direktør, Anders Blauenfeldt startes op den 1. januar 2018.

Og det er Anders Blauenfeldt glad for.

Han siger:

-Clara Mai Kunstmann kommer med stor erfaring inden for mediebranchen, og hun kender derfor det marked, som TV2 opererer i, og som ““ trods vores succeser på området ““ fortsat stiller store krav. Hendes digitale interesse fornægter sig ikke, og hun har de rette kompetencer til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores digitale platforme. Clara tænker i høj grad i den digitale brugeroplevelse, og hvordan indholdet bedst når frem til seere og brugere, og så har hun stor erfaring i at drive processerne i en udviklingsorganisation. Jeg glæder mig meget over at kunne byde Clara velkommen, slutter han.

Læs også  Vind et PXW-FS7M2K

no2-3.jpgClara Mai Kunstmann glæder sig også.

Hun siger:

-Jeg har altid været en gadget-nørd, så tekniske løsninger og setups har altid haft min store interesse, og de sidste 10 år har jeg været helt nede i det digitale maskinrum, hvor jeg godt kan lide at være. Det er der, magien opstår, når man arbejder med udvikling. Den magi kan kun opstå, hvis man har en stærk udviklerkultur og et tæt og transparent samarbejde med både de kommercielle kræfter og dem, der producerer indholdet, starter hun og fortsætter.

-Det er tydeligt, at TV2 har en unik kultur, og man kan se på de digitale produkter, at medarbejderne er stolte af det, de laver. Jeg glæder mig meget til at være en del af den kultur og bidrage til de høje ambitioner og strategiske initiativer, der er sat fremadrettet. Derudover har TV2 noget af det allerstærkeste indhold på det danske marked. Det indhold skal distribueres på tværs af et stigende antal platforme med fokus på klar formidling og en brugeroplevelse af højeste kvalitet, slutter hun.

TV2 er i samme omgang gået igang med at rokere rundt på deres “tekniske og digitale organisation”.

En udvikling der betyder at “en række teams”, “ledere” og “nøglemedarbejdere”, “rykker rundt for samlet set at styrke fokus på ikke kun udvikling, men også på digital drift, data-området og den strategiske retning om større samhørighed mellem tv2.dk og TV2 Play”, som TV2 videre skriver det.

Læs også  80.000 kabel TV kunder sagde farvel

Clara Mai Kunstmann har ud over at være afdelingsdirektør og chef for det tekniske udviklingsområde inden for streaming og OTT-tjenester hos TDC, tidligere været forbi flere redaktørstillinger på magasiner og DR, suppleret af en tid som ansvarlig for den digitale udviklingsafdeling Future Lab, på Aller samt et job som direktør for datterselskabet E-Doktor.dk.

Her lige en video som TV2 har haft en del succes med.