Vimeo købte Livestream

Nu er det ikke fordi at Livestream, var det mest kendte streamtilbud.

Stadig.

Det er ret kendt, og da det mest er kendt fordi deres service fungerer, er det ganske interessant at Vimeo nu har købt Livestream.

Som vi forstår det, har Vimeo købt Livestream, fordi planen er at tilbyde en række “Vimeo Live products”, der reelt bliver “professional live streaming capabilities”, på selve Vimeo, så kunder der har behov for at distribuere deres indhold, nu ( snart ) kan gøre dette på Vimeo, via hvad der tidligere var en Livestream engine, og deres servere.

live-2.jpgNu bliver det hele så ellers til Vimeo, hvilket – potentielt – ligner en positiv udvikling, da Vimeo – til forskel fra gratis tjenester – som dem YouTube for eksempel tilbyder, er kendt for en særdeles høj kvalitet og en endnu højere sikkerhed.

Anjali Sud, CEO, Vimeo siger:

-Live streaming is the #1 request from our creator community this year, and we”™re focused on bringing a new level of quality, convenience and craft to this evolving medium, starter han og fortsætter.

-With the launch of Vimeo Live and the addition of Livestream”™s impressive team and innovative product suite, we can empower a diverse range of creators to produce beautiful live experiences with professionalism and ease. We are excited to take a leadership role in this large and growing market, and look forward to quickly making our mark, slutter han og bliver suppleret af Livestream co-founder og CEO, Mark Kornfilt.

Læs også  DR danner unge

Han siger:

-We”™re thrilled to join Vimeo”™s world-class platform, where we can accelerate the adoption of professional-quality live video by combining our tools and capabilities with Vimeo”™s video expertise and global scale. Together, we will be able to go faster and further in making live video a truly ubiquitous form of communication for businesses and organizations, slutter han.

Livestream der idag har HQ i Brooklyn New York, med kontorer i Ukraine og i Bangalore, Indien, forventes at være fuldt integreret i Vimeo i Q4, hvorefter Vimeo Pro kunder kan købe nye stream produkter, der tidligere kun kunne erhverves hos Livestream.

Salgsprisen er ukendt, ganske som det er ikke er ude om de normale priser Livestream tidligere har været ude med, der har været en slags abo priser fra 42 dollars om måneden og op til 799 dollars, for løsninger der har vist sig at være særdeles effektive.

Se nederst en promo for Livestreams tjenester.

Læs mere om Livestream her

Læs mere om Vimeo her.

Her et par promoer.

Den ene er fra Livestream, mens den anden er fra Vimeo der ser ud til at have store planer med “Live streaming”.

Vimeo Live is here from Vimeo on Vimeo.