Tværs er blevet til TV

DR ser ud til at have afsat uge 41 til at få lidt mere dialog igang med de unge seere og lyttere.

Sara Bovin, er i hvert fald ude på en længere tur rundt i landet, hvor hun introducerer “Tværs som TV” til de 2000 unge der er med i ugens arrangementer.

Vil du i den forbindelse se hvad “Tværs som TV”, blev første program sendt igår, og kan helt sikkert findes på DRs sider, heromkring.

sarah853.jpgDet er dog ikke så meget det Sara Bovin er ude for at sælge, men derimod DRs indsats i forhold til “fokus på det pressede og til tider stressede liv hos unge” lever, der er temaet på denne broadcasters platforme i uge 41.

En udvikling der blandt andet har betydet at den unge vært er i Nyborg, Kolding, Frederiksberg og Aalborg, for blandt andet at “diskutere stress”.

I bedste stil, bliver de enkelte arrangementer afholdt på de folkerigeste skoler, for – lidt ældre – unge, der som bekendt er gymnasier og business skoler i de omtalte byer.

Du er dog ikke inviteret til at kigge forbi, da ugens arrangementer – i princippet – er lukkede fester “kun for skolernes elever”, som DR videre skriver det.

Sara Bovin, der ydermere er P3 vært, hun glæder sig uanset dette til at komme rundt på landets skoler og se hvor ungdommen er henne.

Læs også  Her er TV2s efterår

Hun siger:

-Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ud og møde de unge. Det interessante ved lige netop de her arrangementer er, at det er de unge selv, der kommer med forslag, som måske kan være med til at løse en del af stress-problematikken, slutter hun.

Ugen, der uden for DR bærer titlen “Giv os en dag ““ så har vi en løsning”, inkluderer over 2000 unge der alle har givet udtryk for at de gerne ser at der sker noget i forhold til blandt andet stress, der er en del af ugens tema.

Som enkelte måske har gennemskuet er det en slags sponseret fest, hvor DR har hentet midler hos TrygFonden, der har “støttet arrangementet”.

Det fremgår ikke om DR laver radio eller TV fra de enkelte venues.

Det kunne man omvendt sagtens forestille sig.

Skulle det være tilfældet, vil det formodentligt være til at høre på P3 i løbet af uge 41.

“Tværs”, der forresten kan fejre 45 års jubilæum, i disse dage, sendes nu på DR3, hvilket jo er den unge DR TV kanal, så dette aldrende format er altså stadig til om og for de unge, nu endda på de unges TV kanal.