12 kamera Fly Away kittene kommer

Noget tyder på at tiden med OB vogne er på retræte.

I stedet for en stor vogn, vil produktionen hellere sidde med høretelefoner bag bagtæppet til en 12 kamera pop koncert på fiber end de vil være ude i vognen.

Specielt hvis de selv skal betale ekstra for den der lastbil.

Denne “trend” ser i den forbindelse ud til at være på vej ud i Europa, hvor en OB vogn måske er smart i regnvejr eller andet, men omvendt en omkostning flere og flere vælger fra.

medietek.jpgSom eksempel er der jo specielt et – par stykker – transportfirmaer der altid er til at finde når der er musik.

Hvad er som eksempel i vejen for at de lige tager en bunke 32 og 20U kasser med når de kører hjemmefra.

Igen.

Nogle OB vogne vil have plads til 12 kameraer med box optikker.

Sandheden plejer bare at være at de kommer i en seperat vogn, da det jo ikke altid er at den der – nu snart droppede – 12 kamera OB vogn ( der forresten er meget større idag ) er ude at køre med 12 ( eller flere ) kameraer.

Gearhouse Broadcast, starter dog blødt ud med “bare” 2 sæt hvor basen er 12 kameraer, der alle er HDC-1700 kameraer, der er efterfølgeren til 1500 kameraet.

Læs også  Sigma sparker igen benene væk under alle

Da der vil være brug for SloW i de fleste 12 kamera sammenhænge er der to EVS XT3 Channel Max servers med, så alle former for – mellemklasse – sport kan klares med dette “fly away” kit.

Noget tyder på at Gearhouse Broadcast tager fly away termen bogstaveligt, hvorfor de lejer ud med levering World Wide.

1700bagfra.jpgSå vil du skyde din næste 12 kamera produktion på møn i morge, siger du bare til.

Vi er ret sikre på at udstyret står der når du kommer.

Ideen med deisse kits er at de står parat til alt fra store events til sport eller musik, der – i enkelte tilfælde – er så store at de bliver gentaget, hvorfor det er smart at der står et kit på næste location.

Det er som eksempel sådan de store koncerter arbejder, på de dage hvor de har rigtigt travlt.

Rent teknisk er der ikke så meget ballade med teknikken.

Alle “skabe” er 32RU eller 20RU, alt efter behov. ( er der ikke plads til 40U i de store lastbiler ? )

Skabe og diverse “configs” kommer alle med tekniske og “lavpandede” tegninger, så de simpleste fejl kan klares allerede der.

Skulle der være et behofv for det, kan der tilkøbes Gearhouse support i form af teknikere eller andet, hvis det er relevant.

Læs også  Spanske Primes

racing.jpgSidste gang Gearhouse var ude med en sjov ide, var da de byggede de såkaldte OBPods som Sky Sports brugte til Formol1.

Disse begivenheder tager jo flere dage.

Og så er det billigere bare at køre nogle “kasser” derhen og så hente dem igen, i stedet for at leje en række OB vogne.

OBPod konceptet og deres nye fly away kits er på vej imod eller er blevet brugt på FIFA World Cups, UEFA European championships, Grand Slam tennis, suppleret med at fungere som det fly away kits er rigtige gode til, nemlig som “studio kontrol”, på blandt andet “I”™m A Celebrity”¦ Get Me Out Of Here!” ( der blev optaget ude i junglen ) og andet.

Eamonn Dowdall, Chief Revenue Officer at Gravity Media Group, der ejer Gearhouse, siger:

-Gearhouse Flyaways offer a powerful all-in-one production solution on a small footprint, making it more economical to operate than larger alternatives, starter han og fortsætter.

-It is built on our proven modular design, so it can be set up or broken down quickly, and easily scales to a production”™s individual needs. And because Gearhouse has experience of transporting large amounts of equipment around the world, we know the best way of getting it to any location and ensuring it operates in any environment, slutter han.

Læs også  Gratis Media100 hitter

Vi har fortsat en del OB vogne her i landet, da afstandene er små, ganske som mængden af produktioner er konstante, eller svagt nedadgående.

Der er dog en række “fly away” kits her i landet, der bærer så eksotiske navne som “mongo kassen” der nu skal ( ved vi fra kilden ) blive til flere – og mindre – “mongo kasser”, da der – åbenbart – er bud efter 2-3-4 kamera løsninger, der kan medbringes i en trailer, sættes op, produceres på og fjernes på 4-6 timer.

Så hurtigt går det nok ikke på Gearhouse Broadcasts 12 kamera Fly Away kit.