Minitech HUB

Den kære redaktion på mir.dk blev igår inviteret til intet mindre end et brag af en fest.

Festen, der retteligt var en reception, imponerede det til trods.

kernhoj2.jpgFremmødet var stort, og der tegner sig et billede af en ny “Hub” i Aarhus, hvor broadcastere såvel som producenter kan mødes, leje gear eller sige hej i en og samme omgang.

Denne “hub”, kendes og bruges allerede af store dele af det lokale produktionsmijlø der såmænd også kiggede forbi igår.

Så, når der skal lejes lækkert, nyt og funky gear, er det her altså den nye location/studie/facilitet der skal tjekkes ud.

Stedet skulle dog lige indvies.

Og det blev den.

jakob1.jpg
Alle der kiggede forbi kunne således se hylde efter hylde, med alt fra bunker af Kino Flo’s til Area48ere og Arri SkyPanels i bunker.

Der var også blevet plads til en del FS7ere, og andet – tilsvarende lækkert – gear, der står parat til udlejning.

Bagerst i festen, var der ydermere en OB vogn, som Minitech såmænd også lejer ud.

Suppleret med et fly Away kit, der – mere eller mindre – kan det samme som OB vognen.

lampe5.jpgOB vognenm er i den forbindelse naturligvis udstyret med en SNG “antenne”, så ferme teknikere kan sende en produktion hvor hen i verden, det måtte være relevant.

Læs også  TV2 ville styre omtale

I den forbindelse er det på sin plads at pointere at det ikke kun er Jakob Poulsen, der ejer Minitech, der bor i denne nye facilitet i Aarhus.

Allerede ved indvielsen var der flyttet et par andre firmaer ind, der enten “bare” har et par stole, producerer indhold, eller som producerer helt andre ting.

Reaktionerne på indvielsen var i den forbindelse ikke til at tage fejl af.

fodbold.jpgDe fremmødte var tydeligvist positivt overraskede over de flotte og vellugtende faciliteter, hvilket hang sammen med at maleren først forlod stedet ganske få timer får receptionen åbnede, ganske som Jakob opdagede at der var lidt elektricitet i en væg, der ikke var der.
Begge dele blev klaret i en fart, så alt var klart midt på dagen, igår.

Det som det hele handler om, gearet, var der dog inret at udsætte på.

Bunker af herlige Arrier, herunder en masse “sorte versioner”, der som bekendt giver færre reflektioner end de “originale Arrier” var til at finde overalt, klar til reklamer eller feature produktioner.

Der var dog – allerede – en del huller i hylderne – hvor der så ud til at “mangle” M8ere, M18ere og endelig et par M40ere, ganske som der også var bud efter de røde T1, T2 og T5ere, som Minitech åbenbart havde lejet ud, hvorfor de ikke lige var hjemme.

Læs også  FlowTV er under angreb

kern3.jpg
Og så var der jo alle gæsterne.

I følge Jakob Poulsen, kom der 2-300 forbi, og da de kom fra alle egne af landet, var det et stort sammenstød af – mest – erfarne herrer, der omvendt hyggede max ( jo jo Rektor Max kiggede også forbi, red. ), og som løbende gik rundt og tjekkede om det gear de ind imellem har brug for, nu også var til at finde på hylderne.

Det var det.

Skulle vi name droppe lidt, kiggede Kim Gude fra Esee forbi. Han var som altid fuld af godt humør, og parat til en god handel.

jakob.jpgHenrik Erichsen fra Atendi, var også forbi.

Begge kiggede de længe på og beundrede det nye “Pack Shot” studie som Minitech har etableret.

Vel sagtens fordi begge har været inde over det gear der var til at finde derinde.

Pludselig kom der en ordentlig bunke ProShop folk, og sådan gik dagen, med nye – velkendte – ansigter, der – som altid – havde en masse gode historier med fra ude i den store verden.

Dagen sluttede med at Live On Line kiggede forbi og streamede til Facebook, heromkring.

Det hele, der var særdeles mobilt blev fotograferet af Mikael Kern, der havde taget hans Steadicam med og placeret et af Minitechs FS7ere mk2ere (mk1 ?) oven på det.

Læs også  Helt nyt Zulu

Alt i alt blev dagen således til en fest, hvor det festlige var de gode samtaler der blev ført om fremtidige lejeaftaler suppleret med en seriøs introduktion til et udlejningsfirma, der har ørene helt nede i jordhøjde, og som derfor ved hvad branchen leder efter, eller mangler.

Som vi hørte en sige det, har Minitech gear nok til at både Badehotellet og M2 kigger forbi med deres vildeste leje ideer.

Minitech løser uanset hvad opgaven, og skulle der være behov for “noget trådløst” ( der er endnu en Minitech specialitet ), kan de også klare det.

På de billeder vi har fundet frem, ser du blandt andet Jakob Poulsen i dyb – livestreamet – samtale med Kim Gude, Pernille Gøtzsche der tryller med det mobile lys og Mikael Kern, der slæbte rundt på det tunge Steadicam i langt over en time da der jo streamet ligeså længe.

Læs mere om Minitech her om Mikael Kern her og om Pernille Gøtzsche her