Webinar om content distribution

Størrelsen Verimatrix der bor i det vestlige USA, i omegnen af Californien har netop inviteret alle der har mod på det, til at gentænke content distribution.

Noget de har besluttet sig for at gøre sammen med Sony Pictures Home Entertainment.

Det er måske ikke lige noget, tænker du.

Omvendt, er du som indholdsproducent, garanteret hele tiden på jagt efter nye ideer og tanker i forhold til distribution af indhold.

Igen.

hoveder-3.jpgVerimatrix, der har inviteret via TVB Europe, heromkring, som vi håber på giver adgang til at registrere dig, vil voldsomt gerne sælge en masse af deres produkter.

Men sådan er det jo.

Og bevares, det kan være at deres produkter er relevante for jeres virksomhed.

Helt sikkert er det – uanset – at det her Webinar, der kører imorgen ( onsdag klokken 18.00 ) måske er værd at tjekke ud.

Du kan jo bruge et par minutter på at høre deres oplæg.

Og er det ikke relevant, kan du hoppe fra.

Er det relevant, kunne det tænkes at der falder et par guldkorn af.

Og så er en times Webinar jo ikke totalt spild af tid.

Detaljen er jo netop at der hele tiden bliver opfundet nye former for distribution, der kunne tænkes at være relevant for det indhold i allerede producerer, eller som er så god en ide, at det måske er på disse platforme der skal foretages en indsats.

Læs også  DR på vej med deres Medieudviklingen 2018

grafik.jpgPitch fra Verimatrix er at de er på vej med “a dynamic conversation about revolutionising video distribution”.

Vurderingen er at “operators” og “content owners” i stedet for at distribuere på den bedst mulige måde, i stedet distribuerer i en “silo” ( et lukket område ) der begrænser det “reach” den enkelte content owner” får.

En – banal sammenligning – kunne være DRs helt nye licens kampagne, der ser ud til at leve fint på DRs platforme, og i de vinduer DR har på blandt andet Facebook.

Dermed er kampagnen ikke der hvor målgruppen er, hvorfor udsigten til succes, er mindre end hvis de populære platforme ( blandt de unge ) blev prioriteret.

Verimatrix vurderer i den forbindelse at der findes “teknologier” som kan gøre distribution mere effektiv, og nu hvor de har planer om at diskutere det med Sony Pictures Home Entertainment, kunne man forestille sig at – blandt andet – Sony er enige med Verimatrix i at der “er noget om snakken”.

Uden at være helt sikre, tror vi at vi herunder deler en video, der lovpriser Verimatrix og deres produkter.

Videoen kan dermed bruges som en slags vurdering af om det er værd at kigge med imorgen klokken 18.

Som pointeret kræver det at du er registreret for at kunne kigge med.

Læs også  Betalings TV i en bølgedal

Det gør du heromkring.