Sony vinder en Emmy

Sony der også var nomineret til en 69th Engineering Emmy Award, var så heldige også at få en af slagsen.

Og nu hvor de endte med at løbe med en Philo T. Farnsworth Corporate Achievement Award, for deres “contributions over time” der “substantially” har “impacted television technology and engineering”, kan der vist ingen tvivl herske om at Sony er stolte.

Prisen, der er relativt ukendt – altså the Philo T. Farnsworth Corporate Achievement Award – blev etableret i 2003, og er den pris der går til de helt seriøse virksomheder, der – seriøst – har tilført noget til “det elektroniske billedmiljø” ( læs fjernsyn ).

sony-2.jpgDog ikke “kun” i forhold til at virksomheden har “opfundet” et eller flere produkter, men fordi den enkelte producent af hardware, har “forstået” de behov der findes i dette miljø.

The Television Academy, der er størrelsen der står bag den 69th Engineering Emmy Award uddeling, forholder sig således både til den hardware som Sony producerer men i særdeleshed også til at the Sony Corporations “contributions in technology, content and services have significantly influenced all areas of television production”.

Sony er i den forbindelse meget andet end en “major supplier of professional equipment in virtually every type of television production including scripted/unscripted entertainment, news gathering and sports coverage”.

Læs også  DR vinder suverænt i egen undersøgelse

Sony er – som eksempel – også studier, filmselskaber og reelt en “hel verden af Sony”, som vi alle har en holdning til.

Hiroshi Kiriyama, VP, Media Business, Professional Solutions and Services Group, Sony Corporation siger:

-We are honored to receive this award knowing that Sony”™s longstanding contribution to the broadcasting industry was notably recognized, starter han og fortsætter.

-The history of VTR development in Sony began with U-matic, Betacam to HDCAM-SR, and our accumulated technology and knowhow inherited to optical disc era. Digitalization, higher resolution, video compression and transmission technologies have also led to various engineering evolutions and have played important roles in history. However not a single innovation was achieved by Sony alone, but through expectations, ideas and suggestions received from many customers. Sony’s history of technology development is also the history of Sony learning from its customers. Given this opportunity, we would like to again express our sincere appreciation to all of our customers, slutter han.

Sony lover i den forbindelse at fortsætte med at opfinde hardware og “brainware” til produktions miljøet, så dette løbende udvikler sig, uanset hvilke behov der måtte opstå.

Behov som Sony lover at kunne håndtere og honorere.

Sony lover ydermere at de er “committed to provide technology, products, services and solutions to attain both contents value and workflow efficiency”, slutter deres presseting om den fine pris, der blev uddelt i Los Angeles, sidst i oktober