HDR med esee – torsdag

Skulle du have lyst til en formiddag, på torsdag den 30. ( jep det er på torsdag ) hvor du få fingre og øjne i alt der er værd at vide om HDR, er det på sin plads at du kigger forbi Vermundsgade.

Det er nemlig hos Twentyforuseven esee har sat det lille seminar i stand.

Ideen er – som du har gættet – at få dig klædt ordentligt på, til en fremtid med HDR, der – mere eller mindre – er blevet den “de facto” standard der optages i, når materialet skal gemmes i et par uger eller mere.

alister1.jpgSom eksempel blive der hele tiden produceret kampagner til TV, til Facebook eller andet, der – lige pludselig – også skal i biografen, eller printes eller andet.

Og så er det jo ret heldigt med lidt opløsning og toner i original materialet.

Alt sammen noget Alister Chapman og – naturligvis – esee kan hjælpe dig med.

Bedst af alt er det “bare” 4 hårde og koncentrerede timer, hvor der bliver kastet netop så mange begreber på bordet, at de fleste burde – starte med – at være forvirrede, og ende med at være blevet klogere.

I følge invitationen du finder her, er det planen at Alister Chapman taler om alt fra selve optagelsen til det spændende efterarbejde, for at slutte af med, output.

Læs også  TV2 havde seerframgang i 2017

Enkelte er nemlig – over tid – blevet super forvirrede over at REC.2020 og BT 2100 – mere eller mindre er det samme.

Hvilket det alligevel ikke er.

Og hvis du så blander lidt BT.2084 inde i det hele og spæder op med en god omgang Dolby Vision, og smager til med Hyper Log Gamma, er de fleste for længst blevet netot så forvirrede at det er svært ikke at give op.

alister2.jpgOg hvor passer vores lokale “720P som da mor var ung” ind i en UHD HDR HFR fremtid, der for længst er blevet til en næsten perfekt DCI P3 virkelighed for mange i det hjemlige produktionsmiljø.

Vil du vide mere kan du finde mere info på esee”™s fasebook side, eller også må du ringe til dem på 38101040.

Der kan du sikkert også få at vide om Alister Chapman fortsat er mest til Sony, eller om han er blevet frisk på nyheder som Canons C200 eller det tilsvarende nye EVA.