Så rykker TV2 ellers

TV2 ser ud til at have have haft årets stærkeste weekend.

Deres nye julekalender, “Tinkas juleeventyr”, har i hvert fald netop fået 926.000, 1.035.000 og 1.096.000 hen til skærmen, hvilket – formodentligt – er de tre bedste sammenhængende dage på TV2 i 2017.

Specielt nu, hvor 49 procent af dem der havde tændt for deres TV fredag, lørdag og søndag ved 20-tiden, valgte TV2.

Så “Tinkas juleeventyr” er virkeligt netop det hit TV2 havde håbet på.

Festen stopper dog ikke der.

Det var som bekendt også en weekend der bød på en VM-håndboldstart.

pigenisse.jpgOg nu hvor TV2 kan fortælle at de allerede nu har flere seere denne gang, end året før, er der vist noget at glæde sig over.

Lørdag var der således 941.000 seere der kiggede med i snit, mens der om søndagen var hele 1.046.000 seere der kiggede med da vi vandt over Japan.

En kamp der peakede med vilde 1,15 millioner seere.

Som TV2 pointerer det tyder en del på at VM-håndbold 2017 er kommet langt bedre fra start end sidste års EM-slutrunde, hvor Danmarks to første kampe mod Montenegro og Ungarn “kun” blev set af 893.000 i snit.

TV2 noterer at den gode weekend specielt blandt de 20 – 60-årige, endte med at betyde at hele 55 procent af seere med et tændt TV så med da TV2 sendte “Tinkas juleeventyr”.

Læs også  Viaplay nået til Finland

Det er den “højeste share i denne aldersgruppe til de første afsnit af en julekalender på dansk TV siden “Jul i Valhal” som TV2 sendte i 2005.

Slutteligt tyder et eller andet på at “Tinkas juleeventyr” også er et hit som stram.

nisse2.jpgTV2 er dog ikke så glade at de ligefrem vil fortælle hvor mange der har valgt at se årets julekalender som stream.

De vil dog godt fortælle at seeningen er steget heftigt siden fredag, hvor den første episode blev tilgengælig.

I takt med at stadig flere ser “Tinkas juleeventyr”, er brugere på tv2.dk og dem der kigger med i den specielle jule kalender app gået igang med at “lave sjove videoklip”, der ender som en “stor jule-musikvideo”.

TV2 kan slutteligt se frem til flere +1million seere programmer i ugen der kommer, da Danmark spiller tirsdag, onsdag og fredag mod Tunesien, Brasilien og Rusland.