Årets Esee pris uddelt

Hvis du ikke kender Jonas Otto Mattsson, der er FTP-elev på TV2 Fyn, er det vist ved at være på tide.

Han er blandt de allerklogeste.

Konkret handler det dog mest om at han netop har vundet den såkaldte “e-see prisen” ( esse prisen ?), der netop er blevet uddelt på Medieskolerne.

Og nu hvor det er 14. gang det sker, melder Jonas Otto Mattsson sig ind i en pæn eksklusiv klub af superkloge FTPere, der bare kan det der med at huske om det er rød eller sort der er plus.

Bare for at nævne en enkelt ting vi ikke aner, her på redaktionen.

Jonas Otto Mattsson, kunne ikke bare svare på dette ( vi lige opfandt ) spørgsmål.

lampe-5.jpgHan kunne svare på alle, de mange svære spørgsmål der bliver stillet til sådan nogle FTPere, der altså kun vinder “e-see prisen”, hvis de er rigtigt kloge.

Kender du ikke den kloge Jonas Otto Mattsson, eller den pris E-see uddeler, er det en pris der gives til den klogeste FTPer, der er nået til uddannelsens 4. skoleperiode.

Og hvis du heller ikke ved hvor kloge de er på det tidspunkt, må du ringe til Jonas Otto Mattsson.

Vi er sikre på at han også kan svare på det spørgsmål.

Læs også  Valgdækningen er igang

Prisen, der mest er en hæderspris, er dog også lidt mere.

Jonas Otto Mattsson er nemlig netop også blevet den heldige ejer at “et led kameralampe kit”, der understreger hvor glade esee er for de nye FTPere.

Kim Gude fra E-see, siger i den forbindelse:

-Vi vil gerne være med til at understøtte, at faglig viden er en væsentlig faktor i den branche, som vi er leverandør til, så det er kun naturligt for os at prøve at bidrage dertil via fagets grunduddannelse, slutter han, der ikke bare er fra esee.

Han er såmænd også initiativtager til denne pris.

Rektor Max Jørgensen er enig.

Han siger:

-Vi er utrolig glade for, at en af branchens førende leverandører vil være med til at opretholde en tradition, hvor faglige kundskaber aktivt bliver præmieret. Det er noget, eleverne går meget op i og der er ingen tvivl om, at udsigten til at kunne vinde E-see prisen får dem til at lægge sig ekstra i selen, slutter han.