Så er det snart

Skulle der fortsat eksistere enkelte der ikke sidder parat ved skærmen fra nu af og frem til den 12. februar, er vi lettere overrasket.

Den 12. februar er jo netop den dag hvor der er premiere på femte sæson af “Badehotellet”, der vel sagtens må være den mest populære TV serie her i landet de sidste 10-15 år.

Med lidt held får sæson 5 serien op i den absolutte superliga, hvor den ikke bare bliver den mest populære serie nogen sinde.

Men også gør den så populær at ingen andre serier nogen sinde kan blive ligeså populære som “Badehotellet”.

Indtil videre er TV2 dog utroligt hemmelige om den kommende sæson.

mange-9.jpgDet eneste vi således ved nu, er at der er premiere den 12. februar, og at det bliver utroligt hyggeligt.

Kanalchef Lotte Lindegaard, forklarer:

-Vi glæder os til at samle alle danskere til endnu en forrygende sæson, så vi midt i den kolde vintertid kan tænde for solen, male bønner til en god kop kaffe og tjekke ind på “Badehotellet” sammen med de gæster, som vi elsker at være i selskab med, slutter hun.

I bedste stil er det forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, der begge er såkaldte garvede manuskriptforfattere, i følge omtalen, der skriver manuskriptet.

Og selv om at det er endog meget svært at gætte, kunne man let forestille sig at en god del af de karakterer vi alle kender fra de tidlige sæsoner er med igen.

Læs også  Vi streamer som gale

Med når dørene bliver slået op til Andersens badehotel ved Vesterhavet, hvor gæsterne endnu en gang tjekker ind.

koken.jpgIndtil videre må vi dog erkende at vi ikke ved den mindste smule mere om hvad der kommer til at ske fra den 12. februar, hvorfor redaktionen forbliver i den totale uvidenhed, lige frem til premieredagen.

Med mindre at TV2 vælger at løfte blot lidt for den – garanteret – komplekse og solrige handling, der – som tidligere – udspiller sig i et upstairs/downstairs mijlø, nu bare blandt den danske adel og deres tjenere og det evigt smilende serverings personale i denne populære serie.

Der tilbage i 2016 var oppe på 1.621.000 seere til en enkelt episode.

Formodentligt det højeste antal seere til en enkelt TV drama episode på TV2, nogen sinde.

Der skulle komme et kort videoklip fra denne sæson, senere idag.

Vi gætter på at du kan finde dette på facebook, Youtube og naturligvis på TV2Play