TV2s Greyzone er på vej

Hvis du ikke fik nok af Birgitte Hjort Sørensen i “Vinyl”, har du en masse at glæde dig til.

Hun har nemlig hovedrollen som droneingeniøren Victoria i en ny serie, TV2 sender fra engang sidst i februar.

Ganske morsomt, tyder – en del på – på at TV2 har tjekket ud hvornår DR er færdig med at sende drama om søndagen hvorfor de så mener at det er blevet deres tur.

Så uanset om du er til “Badehotellet”, der allerede starter op den 12. februar, eller “Greyzone”, er der altså drama til dig på TV2 søndage og mandage i det meste af foråret.

drama1-2.jpgHar du ikke fået fat i hvad “Greyzone” er for en størrelse, kan du bare kigge på billederne.

Den bliver med garanti superdramatisk, og kommer med endnu mere garanti til at fløjte rundt i Europa ( som du kan se er Birgitte Hjort Sørensen inde i en lufthavn i et af billederne ).

Og nu hvor der er tale om en international co-produktion, optaget i Danmark, Sverige og Tyskland, har du gættet det.

“¦”Droneingeniøren Victoria bliver taget som gidsel af terrorister, der planlægger et terrorangreb i Skandinavien, og samtidig forsøger efterretningstjenesterne i Danmark og Sverige at afværge angrebet”¦”, som TV2 Marketing skriver det.

Det bliver med andre ord superdramatisk.

Læs også  Netflix har en plan

Lige som det skal være.

Fiktionschef, Katrine Vogelsang siger:

-Det er fantastisk at have så mange og stærke fiktionsserier på vej, og vi glæder os til at dele “Greyzone” med danskerne. “Greyzone” er en højkvalitetsserie, som længe har stået på vores ønskeseddel, og vi har fået nogle af de stærkeste spillere på markedet med i dette storstilede projekt, som har været fem år undervejs, slutter hun.

drama2.jpgOg nu hvor der er tale om en international co-produktion, kan vi alle glæde os til at se hvad Cosmo Film har fundet ud af sammen med TV2 selv, TV4 Sverige, C More Sverige, ZDFNeo, NRK Norge, SF Studios Sverige og Nadcon Film.

Produktionen er forøvrigt støttet af Public Service Puljen, Det Svenske Film Institut, Copenhagen Film Fund, Creative Europe Programme of the European Union og Nordisk Film & TV Fond, så der har været lidt budget til lyset også.

For lige at få sidste nyt om “Badehotellet” med også, starter denne serie et par uger tidligere end “Greyzone”.

Og nu hvor tiden er nået til sommeren 1932, skinner solen igen som den gjorde i 30erne, suppleret af at “stamgæsterne atter har trodset krisen og er flyttet ind for at nyde ferien på Andersens Badehotel”.

Bedst af alt er der nu kommet en ny ejer, hvilket jo er et kæmpe drama, hvorfor “intet på det lille hotel går helt, som det plejer”, som TV2 Marketing videre skriver det.

Læs også  Jakob Ejersbos Liberty bliver til DR drama

Og skulle enkelte seere have lyst til at se mere nostalgi-drama starter “Mercur” op ugen efter “Badehotellet” slutter, så de samme seere, der må formodes både at elske “Badehotellet” og “Mercur”, kan se med når denne serie bliver sendt.

Vi formoder at det er en ny sæson.

Det finder du ud af når “Badehotellet” er blevet sendt færdigt.

TV2 lover i samme omgang at de også i efteråret vil sende en række nye drama produktioner.

Indtil videre ser det ud til at være hemmeligt hvilke.

Sikkert er det dog at det garanteret bliver serier som dem der elsker “Greyzone”, “Badehotellet” og “Mercur” også kan lide.

Enkelte af disse serier kan dog tænkes at lande på en eller flere af de såkaldte niche kanaler.

TV2 er dog så venlige at løfte sløret for enkelte serier, deres seere kan se frem til.

Som eksempel kommer der en ny sæson af “Klovn”, samt Christoffer Boes krimidrama “Kriger” og endelig en familieserien, der hedder “Håbet”, der “tager seerne med ind i fuldriggernes fascinerende verden”.

Zulu lover at de i løbet af i år vil sende en ny sæson af “Perfekte Steder”, ganske som at TV2 Charlie og streamingtjenesten TV2 Play også skulle være på vej med flere “nye fiktionstilbud til danskerne”.

Læs også  YouTube går PPV

Vi har fundet en promo for landets mest populære TV serie.