DR på vej med sex musical

DR har besluttet at kampen mod de såkaldte sex sygdomme, der blandt andet findes hos de unge, skal bekæmpes.

Derfor er DR3 og P3 nu på vej ind i en slags kamp mod “de unge der er dårlige til at beskytte sig selv, når de dyrker sex”.

Heldigvis har de jo DR3 og P3, der har planer om at “klæde de unge på til et sikkert og godt sexliv”.

Og nu hvor det snart er “Uge Sex”, altså den sjette uge i året, kaster DR en “helt ny musical” afsted mod de måbende unge.

danse-3.jpgProblemet er at der i år 2000 blot var 15.000 unge (m/k) der havde klamydia.

Det tal er idag oppe på 34.000.

Og da der rent faktisk er færre unge, sådan målt på hele landet, er det altså mange flere der har eller får denne sygdom, der kun kan overføres seksuelt.

Værst af alt ser det ud til at det er de 15 og 29 årige der primært bærer rundt på denne kedelige sygdom, der blandt andet giver “konstante underlivssmerter og barnløshed”.

At mange at de unge så samtidig “ikke ved, at ubehandlede sex sygdomme kan medføre ufrivillig barnløshed”, mens bare 10 procent er klar over at “en af konsekvenserne kan være kræft”, synes DR at det var på tide med en rund-rejsende sex musical.

Temaet på DR3 og P3, hedder derfor “Alt det sex (også) er”, hvor DR har planer om – med masser af glimt i øjet – at gøre de unge “mere bevidste om, at beskyttelse er vigtigt, men også at pirre nysgerrigheden på noget fantastisk”.

Læs også  Den store bagedyst er tilbage

Du kan næsten høre hvordan de sidste fondsmillioner blev hentet hjem med den sætning.

fuckbois.jpgP3″™s kanalredaktør Steffen Raastrup siger:

-Mange unge mener jo nok selv, at de har fuldkommen styr på det hele. Men den glipper for tit, nogle gange med ubehagelige følger. Sex er dog heldigvis meget andet end sygdomme og kondomer. Det er også nydelse, nærhed, kærlighed, eksperimenter og nysgerrighed. På DR3 og P3 vil vi gerne bruge humor og de unges egne fortællinger til at komme hele vejen rundt om sex, slutter han.

Derfor er DR3 på vej med den omtalte “musicalkomedieserie om kønssygdomme”.

Og da der er tale om en serie, kan de unge se frem til fem episoder om/af “Seksualundervisning – The Musical”, der rent faktisk er titlen på et DR3 format, der kommer lige om snart.

Bedst af alt kan seerne derfor se frem til hits som “Det er i hvert fald ikke min skyld” og “Det der svier mindst”, som vi allerede idag – helt uden at kende musikken – gætter på bliver mere populær en det næste MGP.

Folk der allerede prøver at gennemskue handlingen, kan slappe af.

Der er nemlig tale om en “serie som er en utraditionel genreblanding mellem romantisk komedie og musical, der både indeholder storladne optrin og intime øjeblikke”.

vaerter-16.jpgOg nu hvor DR videre kan skrive at der ikke er “øje tørt”, kunne man jo håbe på at en enkelt m/k trusse eller to får det på samme måde, når de lytter til musikken.

Læs også  The Last Journey of the Vikings

DR3 er ydermere på vej med 10 andre programmer, som de beskriver som “sm唝.

Her er fokus på det “vi har imellem benene”, og om det “påvirker det vi har imellem ørerne”.

Konkret bliver der tale om en række programmer om “de seksuelle udfordringer”, der er “lige så mange, som der er kønsdele”.

Og nu hvor de fleste hemninger ser ud til at være væk, hedder denne serie “Mig og min pik/fisse ““ I medgang og modgang”.

Det lyder jo nærmest som titlen på en sang fra Bakken, ikke.

Billederne i denne serie vil udelukkende være billeder af kønsdele. Lyden vil være ejerne der taler.

DR3 er ydermere på vej med “Fuckbois”, der er en dokumentarserie.

Her er det Kim, Victor og Mikki, vi følger.

Og da serien er på 4 episoder, får seerne rig lejlighed til at følge de “tre tætte venner”, der alle bor “syd København, hjemme hos deres forældre”, samtidig med at forsøger at være nogle “fuckbois” og holde “stilen, på klubberne i hovedstaden”.

Skulle du ikke være helt opdateret på “Fuckboi” begrebet, handler det om at “score så mange piger” og “være sammen med dem”.

Vi gætter på at det inkluderer sex.

DR3 tager slutterligt seerne med ind på Aalborg Universitetshospitals Sexologiske Center.

Det sker i sæson 2 af “Sex på recept”, der ligeledes har premiere i uge seks.

Læs også  DR tættere på naturen i 2020

Her er emnerne “transkønnethed”, “voldtaget af en Tinder-date” og lidelsen “lichen Sclerosus”.

P3 følger op på tiltaget i hele den samme uge.

Eftermiddagsprogrammet “Curlingklubben” har derfor fokus på sex i uge 6.

Værterne Maria Fantino og Christian Bonde, “lover, at der hverken vil være tabuer, bekymrede voksne eller dumme spørgsmål, når “Curlingklubben” forsøger at finde svarene på alle de vigtigste spørgsmål om unges sexliv”.

P3s “Takt & Tone med Tissemanden” handler om at “score med #MeToo”, hvorfor de taler med strippere, dragqueens og provins-homoer.

Og nu hvor vi er nået til provinsen, tager DR sammen med “Sex & Samfund ud i landet og laver seksualundervisning”.

Noget der kommer til at ske i henholdsvis København, Aarhus og Aalborg, hvor “de unge får lov at stille alle de mest pinlige spørgsmål og får samtidig indblik i beskyttelse, grænsesætning og seksualitet”.

De unge der får lov til at spørge er dog udvalgt – man kunne sige castet – først, før de må spørge om noget.

Det er jo helt reality agtigt.

De spørgsmål der bliver stillet på den tour, bliver ydermere – først – “sendt videre til DRs satireredaktion bag “Hvad er det værste, der kan ske?”, der så ellers laver satire ud fra de tilsendte spørgsmål.

Skulle du være i tvivl om hvornår det er uge 6, kunne du eventuelt kigge i din kalender.

Har du for travlt til det, starter ugen den 5. februar.