Så er det nu det er Vinter-OL

Hvis du aldrig har været i Sydkorea, får du med garanti muligheden lige om snart.

Discovery Networks Danmark står nemlig parate i PyeongChang, til at give alle deres seere en masse oplevelser, fra de nært forestående Vinterlege, der afholdes for 23. gang.

Og nu hvor folk foretrækker forskellige former for sport, sender Discovery Networks Danmark 4000 timer af slagsen, over de næste par dage, hvilket burde være nok til at selv sportsidioter får nok.

Bedst af alt er der en række eksperter fra koncernen der står klar til at oplyse om alt fra den enkelte sportsperson til hvad selve disciplinen overhovedet går ud på.

nogletvdk.jpgSå se frem til eksperter, som Peter Falktoft, Sophie Fjellvang-Sølling og Mikkeline Kirkgaard, der alle glæder sig til at give netop deres bud på hvad verdens største vintersportsbegivenhed, er for en størrelse.

Anders Antonsen, SVP, Nordics Sports hos Discovery Networks Danmark, siger:

-For os som koncern er det her en af de allerstørste ting, vi har været med til at lave, og det er vi enormt stolte af. Vi kommer til at være en del af den største paneuropæiske tv-produktion, der nogensinde har fundet sted. Discovery viser OL på 48 forskellige markeder, og vi kommer på internationalt plan til at have 800 mand i PyeongChang samt 1.600 mennesker i de lokale markeder, der alle vil beskæftige sig med OL, slutter han.

Læs også  Ny dansk Crime serie

Derfor er det heller ikke alle 4000 timer der bliver sendt på hovedkanalen.

Discovery Networks Danmark har for eksempel “sikret sig digitale streamingrettigheder på samtlige discipliner”, hvilket betyder at alt OL vil blive streamet på Eurosport Player, der for uindviede er en streamingtjeneste, det er muligt at abonere på.

De store begivenheder, der jo typisk er dem hvor der er dansk deltagelse, bliver til gengæld sendt på Kanal 5, Eurosport 1og Eurosport 2.

Har du ikke lige fået tjekket op på begivenheden, går den i luften den 9. februar og afsluttes den 25. februar.

Det skal forstås sådan at vinter lejene i Pyeongchang 2018 reelt går igang idag torsdag, men at selve åbningen først er “imorgen”.

Derfor vil det være muligt at se selve “Åbningsceremonien, Direkte” på DR1, der sender denne imorgen 11.55, som den eneste.

Vi gætter på at det dermed er blevet til fredag aften i på det tidspunkt, så tidsforskellen spiller altså en væsentlig rolle i transmissionerne denne gang.

DR sender i den forbindelse 300 timer fra lejene, mens Discovery Networks Danmark altså når op på vilde 4000 timer.

Det er fordi at DR som den eneste broadcaster har købt sig ind i vinter-OL i 2018 og sommer-OL i 2020.