Hjemmevideo på mir

Mir.dk der efterhånden har eksisteret i et stykket tid, har i næste lige så lang tid, været “på vej med” videoer.

Noget der jo ville passe ret godt til stedet, nu hvor det hele handler om levende billeder og det her produktionsmiljø, vi alle er en del af.

På en eller anden måde, er det dog først nu det bliver til noget.

Så her en snak med Daniel Listh, der er såkaldt Product Specialist, på News, Broadcast Production, Cinematography.

daniel_listh.jpgTitlen dækker over at han har rigtigt meget styr på Sonys nyeste Cine Alta kameraer, hvor det nyeste Venice, reelt blev frigivet sidste weekend.

Kameraet der – cirka – koster 350.000 kroner, og omkring 75.000 mere opgraderet med alle de features, det kan opgraderes med, virker – naturligvis – som et dyrt kamera.

Men i forhold til hvad andre kameraer målrettet spillefilm koster, er det nærmest et befriende “billigt” kamera, der – stort set – burde kunne afskrives på en enkelt spillefilm.

Prisen, kunne også sammenlignes med tidligere flagskibe som Sonys F65, der formodentligt kostede væsentlige mere end 3 gange så meget.

Og som – idag – her mange år senere, fortsat kan findes brugt til 50-60.000 dollars.

Vi talte dog også om andre ting med Daniel Listh.

Læs også  Miller kan stadig

venice2.jpgOg selv om at det – måske – ikke er ham du ender med at købe et Venice, af, kunne han let tænkes og blive den person hos Sony, der råder dig i forhold til markedet.

For eksempel i Norden, i England, eller i Europa.

For der kan jo ingen tvivl herske om at nyheden fra Sony har fået Arri til at ryste så meget i bukserne, at de valgte at annoncere at deres kommende – også Full Frame – kamera, AlexaLF, er et alternativ, suppleret med en helt ny serie glas, der – heller ikke – er til at få fingrene i, endnu.

Vi talte cirka 12 minutter med Daniel Listh.

Vi bliver derfor nok nødt til at understrege at vi her på redagktionen er vant til at redigere; artikler.

Ikke video.

Så bær over med vores debut.

Det blive bedre.

Og vi lover at der snart kommer andre interviews.

Typisk med kollegaer, der ved rigtigt meget om udstyr, fremtiden og som er rigtigt gode til at spotte trends, som eksempel.

Daniel fra Sony from ecozyz on Vimeo.