Er dit indhold sikret på mobilen

Danmon Group og Verimatrix inviterer dig til lidt af en udfordring.

Dagene den 26. den 27. og den 28. er du nemlig inviteret til at tage en møde om emner som “multi-network” og “multi-screen” sikkerheds udfordringer.

Langhåret.

Helt sikkert.

Omvendt potentiel relevant, i takt med at du – og alle andre – bliver stadig mere mobile.

I den forbindelse er “mobil” meget mere og andet, end at få noget video ned på en mobil telefon.

Som du sikkert er klar over, er der jo pænt langt fra at en optagelse bliver sendt, til den – for eksempel – samtidig kan ende på en mobil platform.

mobile.jpgEn platform der – bevares – inkluderer den bærbare computer, men som reelt er blevet til mobilen, der – om muligt – er endnu mere usikker end den bærbare.

Planen er at Verimatrix taler om deres “Watermarking solutions”, der er et pænt bredt område, der både inkluderer flere såkaldte “device categories”, ganske som at de allerede idaghar løsninger til alt fra bitte små skærme, til såkaldt “high-value programming”, der – som regel – kræver endnu mere beskyttelse.

Som vi forstår det, er fokus i øjeblikket Live Sports og Early Release content, som bekendt skal beskyttes, da det ellers bliver delt på alle mulige og umulige måder.

Læs også  Sony også ude med PXW-Z750

Verspective Analytics, er med i den historie, og sørger for at “aggregate operator data” på en sikker måde, suppleret med muligheden for at rettighedshavere kan få fingre i “analytics”, så indhold kan målrettes endnu mere.

Så er du til MultiRight OTT og cross-DRM indhold og diskusison, er det på sin plads at tage forbi Danmon Group, her sidst på måneden.

Du melder dig til her, hvorefter du så ellers kan gætte på hvor du skal møde op, på selve dagen.

data.jpgVi gætter på – men ved det virkeligt ikke – at du laver en fin aftale om at møde op ude på Nybrovej 99, i Gentofte.

Igen.
_
Ring eller skriv til Danmon, hvis du vil vide mere.

Danmon Group er netop blevet udnævnt til Verimatrix Nordic Competence Center for Water marking.

Læs mere om Verimatrix her

Eller besøg Danmon Groups fine nye site her

Her lige lidt mere om Danmon.