Kanal 5 satser videre på lørdage

Discoverys hovedkanal her i landet hedder som bekendt Kanal 5.

Og nu hvor kanalen – en del gange efterhånden – har hentet mere end en million seere over på den kanal, er det blevet tid til lidt “bred underholdning”.

Seerne kan derfor se frem til “Studie 5″, der kommer tilbage i denne weekend.

Formatet, der er et musikalsk gameshow, er dermed på vej ind i sin anden sæson, da det jo havde premiere i efteråret.

Underholdningsshowet er i følge Discoverys PR afdeling en “strategisk, vigtig brik i det mest succesfulde år på Kanal 5 nogensinde”, der “fortsætter (seer)festen i 2018.

Faste seere kan derfor se frem til et større studie, der nu er så stort at der er “endnu mere gulvplads at boltre sig på for et stærkt hold af kendte danskere”.

kendte-5.jpgEnkelte kan måske huske at det ikke handler om at have “den bredeste musikviden”, men at det “derimod ( mest ) handler om at optræde, improvisere og synge så godt man kan”.

Og nu hvor det er “cool” at være “uncool”, i “Studie 5″, er der vel ikke meget andet at gøre end at se med.

Vært, eller hvad sådan nu hedder, bliver igen Brian Lykke, der er sammen med to holdkaptajner, Stephania Potalivo og Jonas Schmidt.

Der endnu engang står i spidsen for hvert deres “pige” og “drenge” -hold, der nok ikke er helt så unge at de kan kaldes for dette.

Læs også  DRs Herrens Veje kigger forbi til oktober

Men pyt, det er ungt TV, så hvorfor egentlig ikke.

Anden sæson byder i den forbindelse også på andre nyheder.

Herunder “nye musikalske lege og indslag”.

Som eksempel kan seerne se frem til “Skuespil en sang-runden”, hvor “kendte sangtekster fremføres i et noget anderledes fiktions-univers”.

Et andet bud på et morsomt indslag er “Gamle sange, nye instrumenter-runden”, hvor “kendte sange er genindspillet med alternative instrumenter”.

Og da videoerne er fundet på YouTube, har du gættet det.

Det er pænt weird.

Og nu hvor de fleste deltagere alligevel er ghettoriddere fra nordsjælland, kan seerne se frem til “Drive by Singing-runden”, hvilket – vist nok -er noget de gør nord på, i deres C biler.

Skulle enkelte tvivle på at de har mod på at se “Fly By Singing-runden”, burde det overbevise at Brian Lykke rent faktisk synger i dette segment.

Vi erkender ikke at vide om Tivoli har betalt for dette indhold, men en del af showet foregår i “Monsunen”, “Galejen” og “Den lille drage”, der som bekendt er betalings forlystelser netop i Tivoli.

Programdirektør Anne Garlichs siger:

-Da vi lancerede “Studie 5″ i efteråret, var det faktisk vores første underholdningsshow i primetime lørdag aften, og en stærk udbygning af Kanal 5″™s position som vores flagskib og hovedkanal. Seertallene talte deres tydelige sprog, og danskerne tog heldigvis godt imod programmet. Derfor tager vi selvfølgelig en ny sæson, hvor vi gør det sjovere, større og med flere af de grin, som vi ved vores seere søger til kanalen for at få, starter hun og bliver suppleret af Brian Lykke der siger:

Læs også  Facebook og Youtube løber nu totalt fra TV

-Jeg er vildt glad for, at jeg får lov til at fortsætte som vært på “Studie 5″. Det er ingen hemmelighed, at det var nyt territorium for mig, da vi lancerede programmet i efteråret, men jeg tøvede ikke et sekund med at sige ja. Og det gjorde jeg heller ikke, da jeg blev spurgt om at være vært på sæson 2, fortsætter han.

-I sidste sæson havde vi besøg af en masse fantastiske deltagere, og jeg kan roligt love, at vi i denne omgang har endnu et stærkt line-up af skuespillere, komikere og musikere, der skal hjælpe Stephania og Jonas med at hive sejren i land for pigerne og drengene, slutter han.

Blandt de sikre medvirkende skulle være Lasse Rimmer, Jacob Rising, Simon Juul, Felix Schmidt og Julia Sofia.

Her en promo fra sidste efterår, hvor formatet blandt andet var det meste sete program på hele Discovery i uge 34 med 109.000 seere, der dog hurtigt faldt til 84-88.000 seere.