Hans Pilgaard flytter over på Charlie

Seere, specielt de lidt ældre, er som bekendt nogle herligt loyale nogle.

Så hvorfor ikke flytte Hans Pilgaard over på Charlie, i takt med at den hyggeligt vært, begynder at blive lidt slidt i kanterne.

Det er jo pænt sikkert at seerne flytter med.

Kunne man tro at de tænker inde på TV2.

Det er i hvert fald der Hans Pilgaard flytter over, her den 26. marts.

hans1.jpgOm det er permanent eller blot for en kort periode, er usikkert.

Sikkert er det dog at Hans Pilgaard bliver vært på hans helt eget talkshow på Charlie.

Og selv om at det ikke er svært at gætte, bliver det superhyggeligt, hvor dem der kigger med, kan hygge max med “Hos Hans”, hvor værten “med ærlige samtaler og skæve lege udforsker nye og ukendte sider af aktuelle danske stjerner”.

Værten selv, glæder sig utroligt meget.

Han siger:

-At få mit eget talkshow er en drøm, jeg har haft i 20 år, så jeg er meget glad og ydmyg over for opgaven, starter han og fortsætter: 

-Jeg glæder mig, men har samtidig lidt ondt i maven på den gode måde. Den måde, som signalerer ydmyghed og spænding. Så det gælder om at transformere mavepinen til hjertebanken og lave noget sjovt og interessant TV, slutter han.

Læs også  HDR med esee - torsdag

Som pointeret bliver “Hos Hans” fuld af “skæve lege og personlige samtaler, for værten har en ambition om at udforske nye sider hos sine gæster”.

Seerne kan således se frem til at komme tættere på Martin Brygmann, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft.

Og som om at det ikke er nok, kigger Søs Egelind, Martin Buch og mange flere også forbi.

Der er indtil videre planlagt hele ti programmer, hvor de kendte “lægger vejen forbi og fortæller om deres liv, karriere og aktuelle projekter”.

Formatet, der er helt unikt, er blot – lidt inspireret – andre værter som Fredrik Skavlan og Graham Norton.

hans6.jpgOg så skulle værten også have kigget mod Michael Parkinson, der ifølge Hans Pilgaard “formåede at være i øjenhøjde med alle, høj som lav, og som samtidig turde stille de svære, provokerende og lidt farlige spørgsmål”.

Hans Pilgaard forklarer:

-Jeg kan godt lide at gå til kanten og spørge ind til tvivlen hos et menneske. Jeg er optaget af de momenter, der skaber os, feltet mellem tvivl og tro, håb og fortvivlelse. De momenter, der driver os og gør os til dem, vi er. Jeg glæder mig derfor til at sidde over for gæster, der har noget på hjerte, og så netop finde ind til det i løbet af talkshowet, starter han og fortsætter:

Læs også  TDC taber flere TV kunder

-Jeg vil nyde, at min drøm går i opfyldelse, og give den alt, hvad jeg har.

Hans Pilgaard har – mere eller mindre – været vært i TV2 systemet siden 1988 ( TV2 Nord ), blandt andet på “Go’ aften Danmark”, “Hvem vil være millionær?” og “Den store klassefest”.