Dansk Dynasty serie

Zulu er som bekendt ved at skifte indhold.

Indholdet skal jo målrettes de seere, TV2 koncernen har målt sig frem til ser kanalen.

Og det er jo heldigt.

Altså for dem der ser med.

fam.jpgDesværre for landets drengerøve og comedy elskere er det ikke dem der er i flertal, blandt seerne.

Det er derimod det mere – skal vi sige – lyserøde segment.

Derfor byder kanalen nu på stadig mere reality målrettet kvinder, der som bekendt helst ser TV, der handler om kendte kvinder.

Desværre – igen – har vi ikke en Kardashian familie her i landet, hvorfor Zulu har sendt Pineapple Entertainment i deres nærområde.

Der har fundet “familien Pitzner”, i stedet.

Den kan næsten det samme.

Der er diamanter, nosejobs, silikone og botox nok i den familie til at de fleste kvinder sagtens kunne tænkes at ville kigge med.

goth.jpgOg nu hvor Ophelia, Katerina, Elvira og Thalia, lever et liv fuld af “kærlighed, konflikter og diamanter”, er det næsten lige så relevant som remaket af Dynasty på CW, som vi har fundet en promo for nederst, at se med.

Selve “Diamantfamilien”, som formatet hedder på Zulu, handler dog ikke kun om intriger, i selve familien Pitzner. Der i en “reportageserie” taler ud om deres millioner, om hvor kendte de er og viser billeder frem, der snart kommer på Instagram.

Læs også  MTG har købt hele World Boxing Super Series

Faste seere af Zulu (?) ved nemlig allerede idag at Elvira Pitzner netop er super kendt på Instagram, ganske som Elvira blogger en del.

Og hvis du allerede har set “Pigerne” på samme kanal, ved du at hun da i det mindste er kendt fra Zulu og TV2 Play.

Serien, bærer forresten også undertitlen “en usleben fortælling”, så der burde være en masse at se frem til.

Vi var i den forbindelse lidt hurtige før.

Og påstod at det kun var i CW”™s (amerikansk TV station) remake af “Dynasty”, at der er “en hektisk strøm af konflikter, kærlighed og diamanter”.

Det er der nemlig også i det “topstyrede matriarkat med selfmade diamantmillionøse mama Katerina Pitzner i spidsen”.

tits.jpgMor styrer, men heldigvis er hendes tre døtre, alle “elskelige, modige og drønhamrende stålsatte”.

“¦”Førstefødte Thalia, lille O, som er lillesøster Ophelia, og midterbarnet Elvira”, der alle “på hver deres måde kæmper de indædt for deres drømme, og det er uanset, hvor mange grænser der overskrides, og tæer der måtte trædes på undervejs. Det er kaos fra første øjekast i en familie, der ikke er helt som alle andres”.

Producent er Pineapple Entertainment, der sammen med Zulu ser ud til at have fundet opskriften på succes, i fohold til målgruppen.

Læs også  Yes No Maybe viser vejen på DR3

Det er i hvert fald svært ikke at begynde at se en tendens i de formater og produktioner, der begynder at optræde på Zulu.

Som eksempel lover Zulu at kameraerne er med i “de mest intime og underholdende situationer i familiens liv”.

Som eksempel kan seerne se frem til at høre den relevante diskussion om “hvilken slags trusser Ophelia skal have på til julefrokost”, ganske som “julepakkespillets regler” diskuteres livligt.

Det er med andre ord en “virkelighed så fascinerende og absurd, at det halve kunne være nok”, seerne kan se frem til.

Sune Roland, der er kanalchef på Zulu, siger:

-“Diamantfamilien” er den upolerede og filterløse fortælling om en samling sammentømrede søstre og deres løvinde af en mor, som går gennem ild og vand for at beskytte, hjælpe og vejlede sine døtre, men som bestemt heller ikke er bange for at sætte dem stolen for døren og kalde en skovl for en skovl. Det er en fortælling om relationer, opdragelse og ambitioner – og om hvilket billede man gerne vil fremstille af sig selv og hinanden. Eller som Elvira udtrykker det: “Bliv her eller skift efternavn”. I “Diamantfamilien” er man enten med eller imod, og det er relationerne og de mekanismer, de sætter i spil, der gør serien til utrolig seværdigt tv, slutter han.

Læs også  RTL Group vil også

Der er premiere den 26. marts, på hvad der kunne ende med at blive den lokale version af “The Kardashian”.

Vi har i stedet for en promo for “Diamantfamilien – en usleben fortælling”, fundet en promo for “Dynasty” der er en CW serie ser ud til at være endt på Netflix her i landet.

Så der må være en del der har set serien.,

Har du ikke set den, er her lige en promo.