Nyt boligprogram på TV2

TV2 ser ud til at være på vej med endnu en overraskelse, nemlig et nyt boligprogram.
Heldigvis er værten ikke totalt ukendt, så faste seere vil nok kunne genkende Lene Beier.
Hun er nemlig vært i TV2 Fris nye boligprogram “Sig det med bolig”, hvor Lene Beier med hjælpr fra boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss, giver “bolig-make-overs” til dem der “fortjener det”.
Det er med andre ord blevet tid til lidt gaveregn, da TV værten synes at det er på tide at “tænker over det med at hjælpe hinanden”.
“Sig det med bolig, der har premiere onsdag 4. april, følger Lene Beier der sammen med boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss, der turnerer landet rundt “for at give en boligfornyelse til personer, der har været igennem en svær tid”.
Det er nemlig deres “nærmeste der har nomineret dem til at få denne bolig-make-over og som hjælper også til med at realisere projektet”.
Lene Beier, forklarer:
-Det er helt fantastisk at opleve den villighed, der er, for at hjælpe der, hvor vi kommer ud, og det er noget, jeg synes, vi alle kan blive bedre til. At hjælpe hinanden. For selv om jeg synes, at jeg er god til at hjælpe familie og venner, når de trænger til en hånd, så er jeg nok ikke så god til at få øje på det selv. Og det vil jeg gerne blive bedre til. Lige at blive mere opmærksom på, hvis naboen for eksempel kunne have brug for hjælp, starter hun og fortsætter.
-Det er gode historier med gode tårer. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at blive rørt, for de mennesker, vi møder, de går lige i hjertet på en. Og så er der også masser af tips at hente i programmerne, for Louise er bare hamrende dygtig, og det er vores tømrer, Ulrik, også. Så jeg kan kun anbefale, at man ser programmerne, slutter værten.
Blandt de oplevelser seerne kan se frem til er hvordan Lene Beier, boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss, “forvandler hjemmets rum til skønne oaser”.
Og da seerne endda “kan følge boligforvandlingen på tæt hold”, er der “masser af inspiration, tips og tricks at hente”.
Blandt de konkrete højdepunkter er et “spa-inspireret badeværelse”, som de medvirkende bygger til “Kristina, der bor sammen med mand og børn i et gammelt bondehus”.
Bedst af alt, “ved Kristina ikke, at hendes mand der har nomineret hende til “Sig det med bolig”.
Han synes nemlig at “hun fortjener et varmt og rart sted i det kølige bondehus”, der kun har en enkelt “opvarmningskilde”.
Historien er ydermere kompliceret af at “Kristina under fødslen var ved at miste deres for tidligt fødte søn, Buster”.
I andre programmer kan seerne se frem til at møde Betina.
Hun har netop gennemført “et langt brystkræftforløb”, og det er hendes “tvillingepiger på 13 år”, der “har nomineret hende til “Sig det med bolig”.
Endelig er der Helga, der for “et år siden sin mand, der døde af kræft”.
Nu er hun “alene med to mindre børn”.
Derfor synes “veninden Kamilla synes, at hun fortjener at få hjælp til fornyelse af gårdhave og entré”.
Detaljen er nemlig at Helga “siden mandens alt for tidlige død har hun ikke haft overskud til at gøre noget ved nogen af delene”.
Så nu kan hun – og seerne – se frem til en “grøn gårdhave med pizzaovn”.
Med andre ord, en af de mange “fantastiske boligforvandlinger i “Sig det med bolig”, seerne kan opleve fra den 4. april på TV2 Fri.

Læs også  Yes No Maybe viser vejen på DR3