MTG hopper på NHL games

TV handler som bekendt om at være en smule fremadsynet.
Ellers er det jo svært at få seerne til at blive ved med at kigge forbi.
Noget MTG ser ud til at have været de første til at gennemskue i Norden, så længe vi taler seere under 40-55 år.
Bevares det kan være at der sker lidt i Norge med Skam, men ellers står et vist ret sløjt til med “ungt indhold”.
Detaljen ser i den forbindelse ud til være at det “de unge vil have” er spil, spil og mere computerspil.
Så hermed, mere af slagsen, ser det ud til at MTG siger.
Sidste nyt er at det nu er muligt for en 6-8 årig at banke alle andre af banen, og samtidig tjene opimod 30.000 dollars og en plads i solen, forudsat at denne pre-teen, eller – mere sandsynligt – teenager, kan banke alle de andre spillere i den lokale afdeling af det første “NHL Gaming World Championship”, som MTG hoster de Europæiske finaler på engang i maj måned.

Starten på det hele, kommer den 24. marts, hvor de 18 bedste EA Sports NHL gamers laver en “face off” i “the NHL Gaming World Championship”.
Nu hvor Canada, er på plads efter en masse “online tournaments” er det nu blevet tid til intensive kampe i Europa, og slutteligt i USA, hvilket ender med at 8 bedste i hvert territorie, spiller “en regional finale”.

Læs også  BBC udvikler indhold til young Africans

Som vi har læser det, sker denne finale den 6. maj i Stockholm i MTG’s studioer, hvor to pladser til “the 2018 NHL Gaming World Championship finals” skal findes.
Dem der vinder ryger nemlig videre til Luxor Hotel i Las Vegas, hvor de skal spille om æren og en masse penge, den 19. juni.
Og nu hvor det hele – naturligvis – bliver streamet på Viaplay, er der altså lidt flere årsager til at dine yngste plager dig om at tegne et abo, end bare at der er et par fede serier i kataloget.

Vi kan ikke helt gennemskue det, men noget tyder på at vinderen blot løber med 30.000 dollars, et trofæ og en billet til ( de rigtige ) “2018 NHL Awards”, der bliver uddelt til “de rigtige stjerner” dagen efter.

Det er i den forbindelse ikke første gang at MTG, på denne måde blander sport og eSport.
Tilbage i maj 2017, handlede det om “The FIFA 17 Ultimate Team Championship”, som MTG ligeledes dækkede for EA Sports.
Dette mesterskab er – mere eller mindre – bygget op på samme måde, og introducerede fans af denne sport og ePsort til denne “digital-first”, der når alt kommer til alt, sagtens kunne tænkes at få flere børn til at tigge deres forældre om at tegne et abo på Viaplay, som det hele jo nokogså handler lidt om.

Læs også  Casper C Conquers Norge

MTG er idag verdens største esports selskab.
Herunder en video fra den igangværende træning op til “the NHL Gaming World Championship”.