vMix i en box

Streaming i kasser vinder frem.
Sidste nyt – der bliver vist frem på NAB2018, er nye “kasser” fra Production Bot, der som vi forstår det har indledt et samarbejde med blandt andet AJA for at få det hele til at svinge.
Nyheden, er derfor at det er muligt at investere i en slags “håndtaske” der kan det hele.
Masser af ind, masser af ud og hestekræfter nok til at kunne klare alle udfordringer, uanset hvor dumme de måtte vise sig at være.

Centralt i det hele, finder den interesserede det evigt tilstedeværende vMix, der i den største version er monteret på en kraftig PC ( inde i kassen ) der har stik i stiden til at kunne håndtere op til 8 HD-SDI + 2 XLR/TRS Ind, suppleret af almindelig SDI Support og 16 kanalers Embedded Audio.

Der er ydermere en bunke stære stik som HDMI, DVI o DisplayPort ud, suppleret med op til otte kanelers ISO optagelse.
Og skal tingen puttes “ind i hinanden” er der en indbygget Chroma Key og Live Video Effects “koldbøtte maskine”.
Der er inbygget 2TB SSD så det meste kan gemmes internt, op til produktionen er færdig.
Og så gætter vi på at det er muligt at optage eksternt på netop så mange og sikre måder, at det ikke burde kunne gå galt.

Læs også  BBC viser igen vejen

Blandt nyhederne til denne løsning er en ny “Production Bot Switch 8”, der som navnet antyder er en op til 8 HD-SDI kilde mikser, der alternativt kan håndtere 2 stk 4K/UHD kilder, suppleret af mulighed for lyd masser af netværk og optage features.

Som vi læser det findes der også en “Production Bot Switch 4”, der så kun kan håndtere det halve.

Som vi læser det, er det – indtil videre – kun i USA at enheden har ramt markedet.
Dermed burde der være plads til tilsvarende produkter her i landet, og i resten af Europa, der – igen som vi læser det – stadig er en kraftig computer, med indbygget – professionel – hardware.
I dette tilfælde fra AJA.

Er du frisk på dette system, kan du læse mere om det her, hvor det fremgår at det er målrettet til Facebook Live, Periscope, Youtube, og Twitch.