Ny finsk svensk MTG serie

MTG ser ud til at have haft pengepungen fremme nede i Cannes.
Der er nemlig gang i CanneSeries i disse dage. http://canneseries.com/fr/ – – –
Og selv om at det ikke kun handler om at sælge eksisterende serier som “Good Behavior”, som Michelle Dockery åbenbart er i Cannes for at promovere, så er det da – alene – næsten nok til at slå et smut forbi Cannes.

Det ser dog ikke ud til at være årsagen til at et par MTG chefer har været dernede.
De har dog haft lædderet fremme, da det ser ud til at de nu har sat “Cold Courage” igang.

Det er med andre ord blevet tid til endnu en MTG Original, bliver skrevet af David Joss Buckley, der er Bafta nomineret for hans “Hinterland”.

Serien, der – måske – er kommet lidt længere frem, end blot til planlægningen, skulle blive til en serien på 8 episoder, der udelukkende kan ses på Viaplay i 2019.

Senere er det planen at Global Road Entertainment distribuerer den til hvem der så ellers vil investere i resten af verden.
MTG Original
Der er tale om et “internationalt crime drama”, der baserer sig på bøger skrevet af Pekka Hiltunen.

Handlingen ser ud til at være at to unge finske kvinder møder hinanden via “the Studio”, der en “clandestine group dedicated to bringing justice to those beyond the law”, der cirka kan oversættes til en gruppe, der strffer dem de synes trænger til det.

Læs også  Nent Group prøver med dokumentarserie

Ikke overraskende er der flere – specielt blanndt ofrene – der ikke synes at det er specielt cool at blive “straffet” bare fordi du er lidt moralsk anløben.
Værst eller bedst af alt, er “the Studio” også en slags “tag selv bord”, hvor det er muligt at overtage de aktiver de “nu straffede” ikke længere behøver.
Du har gættet det.
Der er plads til en masse “violence and corporate greed” i den serie.
Spørgsmålet er om de unge kvinder kan overleve fristelserne, og – for eksempel – cykle i stedet for at score en af de Bentleyer ejerne ikke længere har brug for ( som eksempel ).

“Cold Courage” bliver som pointeret skrevet af David Joss Buckley, og bliver instrueret af Agneta Fagerström-Olsson, der tidligere har stået bag “Wallander – den orolige mannen” og “Knockout”, som vi har fundet promoer for nederst.
Producent bliver Markku Flink hos Luminoir, der bor i Finland.
Der kommer også penge fra “A Private View” fra Belgien, Vico Films fra Irland) og endelig Sagafilm fra Island, som Co-Producerende størrelser.

Jakob Mejlhede, MTG EVP and Head of Programming and Content Development, sigert:
-This is one of MTG’s most ambitious originals so far. “Cold Courage” is a complex and multilayered universe brought to life by an incredible line-up of international talent, and is set to be one of 2019’s hottest dramas. Our partnership with Global Road Entertainment reflects the series’ worldwide potential, slutter han.

Læs også  Masser af sport på DR i 2019

Eli Shibley, President of International Television Distribution & Co-Productions at Global Road Entertainment supplerer:
-The first of several scripted productions lined up for Global Road Entertainment in 2019, “Cold Courage” is compelling and timely and we couldn’t be more thrilled to distribute the series on behalf of MTG, Luminoir, and the creative team behind the project. The partnership embodies the borderless approach to high end content production, investment, and distribution that will become a calling card for us in the years to come, slutter han.

MTG har i alt gang i o pimod 50 “Originals”,. heriblandt: “The Lawyer”, “Stella Blómkvist”, “ALEX”, “Couple Thinkers”, “Occupied”, “Hassel”, “Peppy Pals”, “Superswede”, “Veni Vidi Vici” og en maser andet.
SDom vi nævnte det forleden, har de genoptaget deres julekalender tiltag, der også rammer ViaPlay til december i år.
Formodentligt sammen med et par at de omtalte serier, så de voksne også har noget at kigge på.