TV2 hyrer kendt DR vært

Nu findes der sikkert ikke mange faste “X Factor” seere, der ikke har gået og spekuleret over hvad der nu kommer til at ske, når dette højtelskede format flytter TV kanal.
Et godt bud er, ingenting.

TV2 har således allerede investeret i Thomas Blachman, der er med når TV2 – håber på – at få fingre i de samme 1,4 millioner seere, hver eneste fredag i lang tid.
Engang næste år.

TV2 har konkret indgået en aftale med Blu og Freemantle Media, der inkluderer et styk Blachman, der forventes tilbage på skærmen tidligt i 2019.

Thomas Blachman siger:
-Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I “X Factor” er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det, starter han og fortsætter.
-I “X Factor” har jeg fået kontakt til en ungdom, som har taget mig til sig og omvendt. Vi taler ikke ned eller op til hinanden, vi har skabt et udenomsparlamentarisk metalag; en unik kommunikation med en særlig ånd. Over Københavns tårne flyver nemlig en fri ånd, der er ældgammel, og som har tråde helt tilbage til Søren Kierkegaard. Den har et grin, der aldrig forstummer; den repræsenterer noget levende, fantasifuldt, en lethed, som vi har brug for i vores lille land. Så når jeg har sagt ja til “X Factor”, handler det helt basalt om, at jeg står op for det, jeg tror på, slutter han.

Læs også  DR K vinder pris ved Elle Style Awards 2019

Underholdningsredaktør, på den nye “X Factor kanal”, Dorte Borregaard er også glad.
Hun siger:
-Thomas Blachman har været med helt fra dansk “X Factor’s” begyndelse, og han er for mange blevet nærmest synonym med programmet. Vi er meget glade for, at han vil fortsætte sin mission med “X Factor” hos os på TV2. Han har altid stået for 100 procent ærlighed, hvad enten man kan lide det eller ej, hvilket er én af de kvaliteter, der har gjort ham til en unik dommer i showet. Desuden er han fantastisk dygtig til talentudvikling, starter hun og fortsætter.
-Thomas har en særlig autenticitet, der nærmest har gjort ham til en slags folkeeje, vi alle deler. På TV2 plejer vi at sige, at hvis man ikke kan mærke det, er det ikke TV2. Man kunne såmænd også sige, at hvis man ikke kan mærke det, er det ikke Thomas Blachman. Det er mig en udsøgt fornøjelse at kunne byde ham velkommen på TV2, slutter hun og lover at det allerede nu er muligt for potentielle deltagere at “tilmelde sig X Factor”.
Der som sædvanligt har “pre casting” til august.

Dorte Borregaard forklarer:
-eg kan kun sige: Alle unge og voksne over hele Danmark, der kan synge og performe, og som gerne vil dele det med resten af landet – meld jer til allerede i dag og kom og vær med! Vi holder som noget nyt hele tre store pre-casting-events, henholdsvis i Odense, Århus og København, hvor vi glæder os til at tage imod jer. Som et andet nyt initiativ kommer vi til at poppe op med vores mobile talentspejder-enheder rundt om over hele Danmark, i små som større byer, sommeren igennem. Og som en ekstra nyhed vil man nu også kunne melde sig til sig som band i gruppekategorien – vel at mærke under forudsætning af, at bandet har mindst én vokalist, slutter hun.

Læs også  BBC udvikler indhold til young Africans

Det fremgår ikke af historien om formatet – som eksempel – bliver brudt op i flere afdelinger, der jo vile give lidt mere plads til reklamer, eller om det – som eksempel – er muligt/tilladt at integrere product placement eller tilsvarende tiltag i formatet, nu hvor det lander på en kommerciel TV station.