De unge elsker DR

Sofie Linde har netop fået en fin pris.
Hun er nemlig blevet udråbt til “Årets bedste TV-person”.

I bedste stil var det ikke på en af de fine og “rigtigt voksne” fester, men derimod ved ved “Teenage Awards 2018” showet, der blev afholdt forleden.

Dermed kan den tidligere “X Factor” vært se tilbage på lidt af en karriere, den unge alder til trods.

I den forbindelse tog Sofie Linde selv “afsked med X Factor” her forleden, og er – naturligvis – på vej mod nye eventuyr, der – vel sagtens – inkluderer lidt tid på TV, som tidligere.

Den stadig blot 28 årige vært, har i den forbindelse allerede ( snart ) 10 års jubilæum, da hun – som mange sikkert husker – startede på “Sommer Summarum” i noget der ligner sommeren 2008.

Tilbage ved det netop afholdte “Teenage Awards”, der blev afholdt på Vega i København, for tredje år i træk, kunne de to arrangører Kit Nielsen og Daniel Davidsen konstatere at der bare ikke er nogen der er mere populær hos de unge end netop Sofie Linde, der dog fik seriøs konkurrence af Bubber, der var med til at uddelte 12 priser.
Teenage Awards 2018
Priser der inkluderede de bedste set gennem unge øjne inden for “musik”, “film”, “TV” og “Youtube”.

Læs også  TV2s X Factor tager form

Og hvis du var i tvivl blev Mick Øgendahl, udråbt til “Årets bedste skuespiller”, mens Fenar Ahmads film “Underverden” endte som “Årets bedste film”.
Rasmus Seebach, blev af de unge vurderes som både den “bedste sanger” og så var det såmænd også hans musikvideo, der blev udråbt til årets bedste

Her listen over alle vinderne af Teenage Awards 2018 priserne:
Årets bedste sang: “Ikke mere mælk” med Mika og Tobias
Årets bedste sanger: Rasmus Seebach
Årets bedste musikvideo: “2017” med Rasmus Seebach
Årets bedste TV-program: “Familien fra Bryggen”
Årets bedste TV-person: Sofie Linde
Årets bedste film: “Underverden” af Fenar Ahmad
Årets bedste skuespiller: Mick Øgendahl
Årets bedste komiker: Uffe Holm
Årets bedste beauty-blogger: Anna Briand
Årets bedste gamer: Jaxstyle
Årets bedste youtuber: Alexander Husum
Årets bedste sociale medie-bruger: Geggo
Teenage Awards 2018
DR sendte som vi er orinteret ikke den mindste smule fra det ellers fine arrangement, selv om at mange af priserne – sådan lidt – gik til mennesker med DR relationer.
Mick Øgendahl er således på vej som vært i eget format, ganske som han er på vej i en serie, der ender på DR Ultra, som du kan læse mere om her.