TV2 lover en sjov fredag fra den 20

Er du til bingo og vild med morsomt TV, er der godt nyt.
TV2 er nu tilbage med endnu en omgang “Fuld plade”, der som flere vil vide – er et kombineret fysiktime og bingo show”, hvor de medvirkende udfører sjove og vilde eksperimenter, mens de spiller bingo.

I bedste stil er det de unge TV2 gerne vil have til at spille bingo.
Derfor er der både “læssevis af fede præmier til hele familien” og endnu mere underholdning når vært Mikkel Kryger og forsøgsdrengene Kasper og Søren er tilbage.

Som du måske kunne tænkes at huske, trækker vært og medvirkende tal ( nævner et tal der korresponderer med de tal der må kunne findes på en såkaldt bingo plade, som de enkelte familier selv har printet.

Det er med andre ord blevet tid til at “fredag aften bliver lidt sjovere for hele familien”, som TV2 videre skriver det.

“Fuld plade” udløser nemlig en “gaveregn til de heldige vindere med én og to rækker samt hele pladen fuld”, hvilket jo er ligesom nede i forsamlingshuset i 50erne.

Den store forskel er dog at nu er det på TV, og tallene kommer først efter en række “vilde videnskabelige forsøg”.

Bedst af alt, er der både publikum og såkaldt “alderspanel”, til at styre løjerne.
Mikkel Kryger er ydermere ikke alene om at være vært.
Han har hver uge en “ugens gæst” med i studiet, der hjælper med at styre de “skøre og spændende eksperimenter, som udløser tal til bingospillet”.

Læs også  DR går Insta og live på Dansk Melodi Grand Prix 2018

Seere kan allerede nu se frem til at Mikkel – blandt andet – skal “stikke hånden i flydende sand”, “hænge i en støvsuger” og endeligt skal han “ud i virkeligheden for at finde endnu flere tal, mens publikum får lov at teste deres råstyrke, kropstemperatur og meget mere”.

Mikkel Kryger glæder sig, og siger derfor:
-Jeg stiller mig gerne til rådighed som forsøgskanin for Kasper og Søren. Det bliver med garanti ret vildt. En ting er sikkert, jeg får sved på panden og våde håndflader, men jeg glæder mig, starter han og fortsætter.
-I den første sæson blev jeg udsat for lidt af hvert med både lyn og ild, så jeg er spændt på, hvad de finder på i denne sæson, slutter han.

Det omtalte “alderspanel”, består i den forbindelse af “danskere i alderen fra 1 år til 90 år”.
Og da de også bliver “udsat for en række eksperimenter, der siger noget om os alle sammen”, favner det ellers unge format altså seere fra 1 til 90 år.

Seerne kan derfor se frem til at “de skal fjernstyre en gravko”, og “testes i, hvem der er bedst til at multitaske”. For eksempel mens de “balancerer og slår søm i på samme tid”.

Blandt de gæster der skulle være på plads er i den forbindelse “youtuberen” Julia Sofia, komikeren Mark Le Fevre, skuespilleren Ena Spottag og bokseren Sarah Mahfoud.

Læs også  TV2 tæt på naturen

Mikkel Kryger fortsætter:
-Jeg kan godt lide tanken om, at der bliver sat fokus på det naturvidenskabelige. Forhåbentlig kan vi inspirere børn, så de synes, at naturvidenskab er smaddersjovt. Det er i hvert fald en langt sjovere udgave af fysik og kemi end den, jeg blev præsenteret for i skolen, slutter værten.

Og nu hvor der er tale om et spil, er der også store penge premiere i spil.
Hver udsendelse byder nemlig på hele syv bingovindere, der ud over sponserede gaver kan se frem til mindst lige så sponserede rejser, der er op til 20.000 kroner værd, ganske som på lokal TV i 80erne.

Der er sæson premiere den 20. april.
Og der er en promo for formatet et eller andet sted på TV2s site.