Perfekte Steder tager ud i verden

De unge på Zulu, der ser “Perfekte Steder”, kan glæde sig over at deres serie er så stor en succes at der nu med sikkerhed kommer mere af slagsen.
Serien er nemlig netop blevet solgt til blandt andet tre nordiske lande.
Og da internationalt salg plejer at kunne bane vejen for flere sæsoner, hvilket da også er tilfældet her, kan faste nydere af Aske Bang, Sophie Marie Jeppesen, (Jakob Åkerlind, Olivia Joof Lewerissa, Gustav Giese, Sara Hjort Ditlevsen, Sus Wilkins og endelig Elias Munk glæde sig til meget mere af dem.
Perfekte Steder Zulu ny sæson
Sæson 2, skulle nemlig allerede været gået i produktion, hvorfor “Perfekte Steder” med garanti kan byde på meget mere af det som i forvejen fik de yngre danskere til at kigge med.

Skulle du have være arbejdsramt så hårdt at du ikke fik fat i premieren på den første sæson, tilbage i oktober 2017, er der også godt nyt.
Du kan nemlig købe adgang til serien, der findes på TV2 Play.

Så hvis du er til “kærlighedsserier”, er “Perfekte Steder” sæson 1 klart noget for dig.
Noget vi gætter på at sæson 2 også bliver.

Serien var i den forbindelse netop Zulus første forsøg på at give kanalen “større relevans for de yngre seere og brugere” og altså en såkaldt “en del af den fornyede Zulu-programflade”, der som bekendt er mere lyserød og mere målrettet til unge kvinder.

Læs også  Arctic Challenge lander på Kanal 5

De lande der nu også kommer til at vise serien er Sverige, Finland og Norge, hvor første sæson snart lander på SVT, YLE og TV2 Norge.
I bedste stil før det bliver sommer, hvilket lugter langt væk af at de også er friske på sæson 2, hvis den hitter blandt Zulus seere.

Mette Vorm, der er senior editor for international distribution hos TV2 Programafdelingen, forklarer:
-Generelt har vi mødt rigtigt god interesse for den første sæson af “Perfekte Steder”, og også den kommende sæson 2 forventer vi at sælge til flere lande. De nordiske lande, som vi allerede har visningsaftaler med, har bestilt og fået dele af den nye sæson til gennemsyn, starter hun og bliver suppleret af Maj-Britt Landin, der er Executive Producer, TV2 Fiktion.
Hun siger:
-Der er stadig store følelser på spil ( i sæson 2, red. ), men der er også hverdagen, hvor man skal vælge hinanden, vælge karriere, venner og indimellem bare vælge en potteplante til soveværelset. “Perfekte Steder” handler om livet i 20’erne, når det er bedst og værst. Det at træffe valg gør sig gældende hele livet, men det er i 20’erne, du lærer, hvordan livet handler om at gå på kompromis. At der er konsekvenser af de valg, du træffer – uanset om du gør det for dig selv eller for andre. Det er ikke altid nemt, for kærlighed har også konsekvenser, slutter EPen.
Perfekte Steder Zulu ny sæson
I bedste stil er der premiere allerede den 23. april, hvor et bestemt tema gennemsyrer hele sæsonen.
Find ud af hvad det er, ved at kigge med.

Læs også  TV2s Greyzone er på vej

Zulus og TV2 Plays kanalchef, Sune Roland, er også glad.
Han siger:
-“Perfekte Steder” er en serie, der tager ungdommen alvorligt, og serien er en vigtig del af den fornyelse af Zulu, vi præsenterede de første eksempler på i 2017, og som bringer Zulu tættere på de unges virkelighed. Vi satte os for at ville være mere end den sjove kanal, og én del af den rejse hander om at inviterer flere følelser ind i Zulu-brandet. Det har heldigvis været en fornyelse, som de yngre seere og brugere har taget meget positivt imod, og en fornyelse, som er fortsat ind i 2018, hvor Zulu har oplevet seerfremgang i årets første kvartal, forklarer han og fortsætter.

-Som en del af vores udviklingsrejse har det handlet om at flytte os fra at være en tv-kanal til at være et stærkt indholdsbrand på tværs af platforme. Derfor har vi også satset massivt på, at du kan få udbygget din oplevelse med brandet både gennnem Zulu Social, på zulu.dk og ved satsninger som de ekstremt populære mellemscener til “Perfekte Steder”, som du kan møde på TV2 Play imellem afsnittene på tv.

Sune Roland fortsætter.
-I den seneste brandmåling er der noget, der tyder på, at brugerne er med på vores rejse, for vi er ét af de få tv-brands, der i 2017 er gået frem i brugernes anerkendelse, slutter han.

Læs også  Sony PSE var med i Cardiff

Manuskript og instruktion er igen lagt i hænderne på Mikael Wulff.
Det er New Creations der har produceret med støtte fra Public Service Puljen.
Der er et eZip ude om den nye sæson læs videre her.

Her et priview fra seriens første sæson