Nyt zulu format om kendte

Det er som oftest de kendte der får dig og mig til at kigge med, når der er lidt livsstil på TV.
Desværre er vi rigtigt mange, der sådan går og tror at de her kendte er nogle rigtige superdamer og mænd.

Det er de såmænd også.

Ind imellem har de bare en dårlig dag, eller noget der ligner.
Og da det er emnet for en ny serie, hvor Zulu seere, kan høre mere om netop “dårlige dage” og kendte, er det da vist bare med at hoppe ind i den lyserøde pyjamas, og se med.
Den værste dag i mit liv

Formatet, der bliver lanceret som “Den værste dag i mit liv”, lader kendte som Hans Pilgaard, Lina Rafn, Mikkel Kryger, Sarah Grünewald og Dennis Knudsen, fortælle om deres dårlige dage og på sådan en sjov måde indgå i en form for “TV terapi”, da formatet netop er “terapi baseret”.

Bare roligt.
Det er også et underholdnings format, så folk der allerede var ved at løbe skrigende bort, kan glæde sig over at det skam da heller ikke bliver mere seriøst end de andre “underholdningsprogrammer”, du finder på TV.

Bedst af alt er der premiere den 23. april.
Og dem der har købt adgang til TV2 Play, kan også se med der.

Læs også  Kanal 5 åbner op for egenproduktion

Blandt de mange emner seerne kan se frem til at høre de kendte tale om, er hvordan de – måske – ikke “lever et markant anderledes liv end os andre dødelige”, suppleret af samtaler om “hvor lykken varer evigt”, og om “alle dage er optursdage”.
Den værste dag i mit liv
Sandheden, som du kan opleve den i “Den værste dag i mit liv”, er dog at mange af de kendte har de samme udfordringer som andre.

Som eksempel tyder en del på at Lina Rafn medvirker i første afsnit af “Den værste dag i mit liv” hvor hendes livs mest “mistimede menstruation” kom under en koncert, hvor artisten var iført hvidt fra top til tå.

Sebastian Klein kan også en historie om børneorm, der “ødelagde en exceptionelt flot introsekvens til et program om De Vestindiske Øer”.

Selv Bubber der vist ikke er med i den første udsendelse, kan huske hvordan han har mobbet en handicappet pige.

“Den værste dag i mit liv”, er med andre ord netop så tå-krummende TV, nu med kendte at det nærmest ikke kan blive mere pinligt.
Redaktør Asger Schønheyder fortællter:
-Med “Den værste dag i mit liv” har der fra start været et klart mål om at sætte spørgsmålstegn ved det perfekte og fejlfrie liv. Der er jo ingen af os, der lever sådan et liv. Tanken var derfor, at hvis man nu kunne få kendte mennesker til at stå frem med deres mest uheldige øjeblikke og samtidig få dem til at fortælle om det med et smil på læben, efterfulgt af grin og støtte fra resten af gruppen, så ville vi nå et godt stykke af vejen, og det synes jeg bestemt, vi er, slutter han.
Den værste dag i mit liv
Som pointeret er Hans Pilgaard, Sarah Grünewald, Mikkel Kryger, Lina Rafn og Dennis Knudsen, med i det første program, de deler ud af historier om “lortedage på jobbet”, som der videre står i presseomtalen af formatet.

Læs også  TV2 har en ny strategi

Ud over histrier om menstruation, kan interesserede glæde sig til historier om “tyranni i modeverdenen”, samt “eksempler på en interviewsituation” og en “styling” der bare er “gone wrong”.
Som vi er orienteret er der ingen promo ude for serien ( levende billeder )