Ældre TV seere indsamlede 38,1 millioner

Vi er nok et par stykker der ikke er helt opdateret på formater som “Hjertegalla”.
Men det er de altså på TV2 Charlie.
Stationen har nemlig deres eget indsamlingsshow, “Hjertegalla”, der i bedste stil samlede små 40 millioner kroner ind, med hjælp af blandt andet Uffe Holm, Jens Gaardbo og Cecilie Frøkjær.

Som du har gættet det, hentyder Hjertegalla, til Hjerteforeningen der jo kan forklare at hjerter er nogle seje nogle, der dog kan holde op med at fungere, hvorfor det er – blandt andet – er vigtigt for landets ældre at være opmærksom på hva der sker i og omkring denne region i kroppen.

Heldigvis var der – ud over showet – også en masse priser der blev uddelt.
Således skulle “Årets hjerteredder findes.
Det endte med at blive et “ungt søskendepar, der reddede deres mors liv”. ( Malan og Magnus Kenne Jensen)
Hjertegalla

Det hele blev så ellers sendt igår, hvor Hjerteforeningen og Charlie fik skrabet de omtalte 38,1 millioner kroner ind, hvilket er flot, og næsten ti millioner kroner mere end sidste år, hvor der blev hentet 28,5 millioner kroner ind til forskning og forretningen Hjerteforeningen.

Folk der ikke fik kigget med, kan ikke vide at det hele skete i “Hangar 145”, der befinder sig Københavns Lufthavn.

Læs også  TV2 Efteråret igang for alvor

Og at seerne og det fremmødte og veloplagte publikum, der fik blødt brød, der fik serveret en række “hjertevarme” og “rørende” fortællinger fra både hjertepatienter og pårørende.

Malan og Magnus Kenne Jensen, der genoplivede deres mor, og som derfor blev “Årets hjerteredder 2018” fik forresten en check på 10.000 kroner og en hjertestarter.

Sune Roland Jensen, der er kanalchef på kanalen, siger:
-“Hjertegalla” er i år større end nogensinde: Showet er rykket ind i en kæmpe hangar, og i år har vi lagt det populære indsamlingsshow samme dag som Hjerteforeningens landsindsamling, hvilket giver endnu større fokus på hjertesagen og flere penge til det gode formål. Vi er glade og stolte over at være en del af en vigtig indsats, som både kan være med til at redde menneskeliv og sikre højere livskvalitet til mange danskere, slutter han.

Som enkelte må have bemærket var vejret ikke rigtigt med indsamlingen, hvorfor Hjerteforeningens landsindsamling, blot indsamlede 3,6 millioner kroner ind.
Til gengæld gik det som pointeret lidt bedre på TV.
Hjerteforeningen
Anne Kaltoft, ledende overlæge og formand for Hjerteforeningen, siger:
-Vi er meget taknemmelige for de mange frivillige, der har brugt søndagen på at samle ind, og for den store støtte, den danske befolkning har ydet til vores arbejde. I den forbindelse skylder vi TV2 en stor tak for, at man i år har valgt at lægge “Hjertegalla” samme dag som vores landsindsamling. Det har i høj grad medvirket til, at søndag 22. april har været en helt særlig og fantastisk dag for Hjerteforeningen, slutter hun.

Læs også  VR og AR studier er det nye sort

Blandt de mange medvirkende på scenen i var Poul Krebs og Kira Skov, der sammen med Søs Fenger, Hush, Ida Corr, Erann DD, Kira Skov og Poul Krebs, der spillede musik og sang.

Heldigvis var der også “en række humoristiske indslag”.
Dem stod Peter Gantzler, Jesper Asholt, Anders Grau, Per Pallesen og Jesper Lohmann for.

Uffe Holm gav fire biler væk.
Det er muligt at se showet på TV2 Play, hvis relevant.
Her en promo for de nominerede “hjertereddere” og en promo for sidste års show.