Snart mere sex på TV

Enkelte må have bemærket at mange af de medvirkende i mindst et program på en af de mindre kanaler, har en masse sex.
Typisk under lagner, optaget i det der grønne lys, der skal få det til at se ud til at det er mørkt.
Hvilket det såmænd også er.

Nu tyder en del på at det er blevet tid til fine farver og endnu mere sex.
Denne gang på en anden kanal.
I et nyt format.
Målgruppen er ikke overraskende kvinder, der – åbenbart – svælger i sex på TV, forudsat det bliver serveret på bestemte måder.
Ex On The Beach Sverige 2018
Formatet, der hedder “Ex on the beach – Danmark” er nået pænt langt (ud) i resten af verden, hvor unge mennesker gør hvad de vil, som de plejer.
Og så har det netop haft premiere i Sverige ( se mere her på DPlay.se )
Igen.
Altid under lagner, nu – potentielt – afbrudt af deres ekskærreste, der sjovt nok ikke altid synes det er sjovt at være blevet udskiftet.

Vi har fundet et klip, som du kan opleve nederst.
Og i erkendelse af at redaktionen ikke er i målgruppen, kan vi ikke rigtigt vurdere om dette format er bedre, heldigere eller andet, i forhold til hotel formatet, der kører på en anden kanal.

Sikkert ser det dog ud til at være at Kanal 4 glæder sig til at sende dette “reality-format”, der i følge pressematerialet “endelig rammer Danmark”.
Formatet, der ser ud til at beholde sit originale navn “Ex On The Beach”, er i den forbindelse allerede et “globalt fænomen”, der “tager alt det bedste fra realitygenren” og “krydrer det med noget vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester”.
Ex On The Beach MTV
Der er som du har gættet stadig ingen dato på premieren.
Det eneste der er ude er at det bliver sendt “senere på året”, hvilket vi nu nærmest med garanti kan fortælle betyder til efteråret.
Vel sagtens overfor et lignende format.

Læs også  Mere Gidseltagningen

Produktionen der – måske – allerede er optaget på Mauritius, hvor de medvirkende tror at de skal være med i et “klassisk datingprogram”, i stedet (?) bliver de konfronteret med ekskærester og tidligere flirts.
Om det så betyder at Discovery Networks Danmark ikke forventer at der kommer en sæson 2, melder historien intet om.
Omvendt, tyder en del på at andre broadcastere heller ikke har haft problemer med at finde medvirkende, selv om at de jo må have kendt til formatet.
Programdirektør Anne Garlichs, forklarer:
-Vi har længe kigget efter et realityformat, som kunne noget nyt. “Ex On The Beach” er reality, når det er allerbedst. Her er ikke nogen konkurrencer eller præmier og dermed heller ikke nogen taktiske alliancer eller spil for galleriet. Der er heller ikke nogen, der kan stemmes ud. Det hele styres fra kulissen, og deltagerne ved aldrig, hvem der ryger ud eller hvorfor, og ikke mindst hvilken ekskæreste der er den næste til at træde op af vandet. Det er kort sagt en kunstig verden med ægte følelser – en soap med rigtige mennesker om man vil, slutter hun.
Ex On The Beach - studie delen
Ganske morsomt ser formatet ud til at vække følelser blandt deltagerne, der i visse tilfælde ( i andre versioner i andre lande ) har genfundet glæden ved tidligere bekendskaber.
Andre faldt ind i de samme rutiner, som de havde før de blev eks’er.

Læs også  LiveU var ret meget på Vinter OL

Alt sammen noget Kanal 4 lover at du også kommer til at opleve i den danske version.
Anne Garlichs fortsætter.
-Der er en stærk genkendelse i emnet ekskærester. Alle har dem. Dem som man gerne vil undgå, dem man hader, og dem man drømmer om i hemmelighed. At møde kærlighed fra fortiden er skræmmende, pirrende og noget alle danskere kan relatere til, fortsætter hun.
-Reality er en genre, som især tiltrækker mange unge mennesker. Men faktum er, at rigtig mange af dem foretrækker at streame i stedet for at se traditionelt flow-tv. Med “Ex On The Beach” får de unge et realityformat, der i vores optik indeholder alt det bedste fra realitygenren, og så giver vi dem mulighed for at streame det helt gratis, så de selv styrer, hvor og hvornår de vil se det. Det er en model, som har haft stor succes hos vores svenske del af virksomheden, og som vi nu vil prøve af her i Danmark, slutter hun.
Hun når dog lige at få nævnt at det bliver muligt at se på TV også.
Er man til det, er det Kanal 4 der sender formatet.

Folk der vil streame kan se med på Dplay, der jo kræver abo, hvilket burde betyde at det altså ikke er helt gratis at se med.
Med mindre at de – når der er premiere engang – tilbyder “Ex On The Beach” som gratis stream.
Her et klip fra den engelske version, og et klip, hvor du kan se hvad et moderne kamera kan se “i mørke” idag.
Vi ved ikke om de har brugt ME20F-SH eller ej.
Har de det, burde de der natte optagelser være endnu sjovere end fortidens grønne billeder.

Læs også  DR K vært fundet på Facebook