Aftenshowet har fundet ny producent

DR har netop valgt ny ekstern producent af Aftenshowet, der – foreløbig – de næste 36 måneder producerer dette aktualitets format.

Ny producent, er i den forbindelse STV/Bermuda, der er blevet valgt efter hvad de selv kalder for en “meget lang og grundig proces”, hvorfor det idag er en “glædens dag”, i følge HDR Danmark.
Aftenshowet
Det er nemlig dem der kommer til at står for “installationen” og “alt teknisk hardware” til produktionen, der må formodes at flytte i nye “lokaler” når STV/Bermuda tager over.

HDR Danmark kan allerede idag løfte sløret for at deres arbejde, blandt andet kommer til at bestå af levering af kameraer, optikker, studiekontrol, jernmænd, Telemetrics systemer, alt lyd, alt lys, sendelinjer med meget mere.

Og da de allerede har fået en kontrakt på 36 måneder med STV/Bermuda, er der travlt på Jenagade, der da vist også har gang i en hel masse andet.

Selve produktionen går igang, eller overtages fra august, hvor “Aftenshowet” overgår til at blive produceret eksternt.

Og hvis du tror at det er sådan et lille job, kan STV og Bermuda fortælle at udviklingen betyder at hele 19 medarbejdere kommer til at knokle med at skabe formatet, der forventes udviklet i samme omgang.

Ud over at det betyder at en masse STV, Bermuda og HDR DK medarbejdere skal til at lave nye og sjove ting, er der også tale om det største “udbud” DR har lavet i lang tid.

Læs også  DR i forårs hopla

Kanalchef, på DR1, Pil Gundelach Brandstrup siger:

-“Aftenshowet” er et vigtigt aktualitetsprogram på DR1’s daglige flade, og samtidig er programmet med omkring 200 live-udsendelser årligt en meget omfangsrig og spændende opgave for en ekstern producent. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi har fundet en optimal ekstern partner i STV og Bermuda, der er gået sammen om at overtage produktionen af Aftenshowet. De har på alle parametre været det bedste bud – både i forhold til økonomi, indhold og tankerer på udvikling, der bedst kan sikre, at Aftenshowet bliver ved at udvikle sig sammen med seerne,, slutter hun.