TDC går frem

Q1 2018 har endnu engang vist at de sagtens kan tjene en masse penge selv om at de har færre kunder end tidligere.

Overordnet betaler dem der er tilbage bare noget mere, hvilket jo er den hurtige løsning i forhold til at kunderne siver.

I den forbindelse er der et eneste tal, der ikke helt “går frem”.
Antallet af tabte TV kunder er omvendt ikke overvældende, da TDC blot taber 37000 TV kunder.
Et antal der står fint mål med internationale tal vi fornyligt har kigget på, der viser at Danmark er blandt de 10 lande i verden hvor flest klipper deres kabel ( cord-cutters )
Igen.
TDC har fortsat 1,019 millioner TV kunder, hvilket bestemt er fint.
Og nu hvor ejerne fortsat tjener flere penge på dem, end de gjorde da TDC havde 1,056 millioner TV kunder, handler det jo bare om at blive ved med at hæve priserne i takt med at ( kun få ) kunder løber skrigende bort.
Cable cutters
Alle andre tal, er ellers rigtigt fine.
TDC omsatte således for flotte 5,1 milliarder i Q1.
Og selv om at den såkaldte organiske indtjening kun steg med 1,1 procent, er det også fint da det jo går den rigtige vej.

TDC Groups koncernchef, Pernille Erenbjerg siger:
-Vi har siden lanceringen af vores strategi for to år siden arbejdet hen imod at vende udviklingen og skabe vækst i vores forretning i 2018. Regnskabet bekræfter, at vi når målet i år. Der er fra alle medarbejdere lagt en meget stor indsats i at nå hertil, og vi står dermed med et markant stærkere TDC Group end for to år siden, starter hun og fortsætter.
-Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores mobilforretning har været igennem de seneste to år. Vi har haft et stærkt fokus på at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og den strategi kvitterer vores kunder for, forklarer hun videre.
-Det kræver fortsatte investeringer i mobilnettet og vores digitale platforme at bevare den førerposition, som vi har opbygget igennem flere år. Derfor tester vi netop nu som de første i Danmark 5G, der er næste generations mobilteknologi, og som vil bringe endnu bedre oplevelser til vores kunder, slutter hun.

Læs også  DR ramte helt forkert med Live

TDC har i den forbindelse allerede 3.039.000 mobilkunder i Danmark, hvilket er 46.000 nye.
Igen.
Her bliver også tjent mere på den enkelte, hvorfor nye kunder jo altid er sjovt.

Skulle der hældes lidt salt i det sår, er de der kabel TV klippere nogle værre nogle.
Oppe i Norge er forretningen således også gået – cirka – 3,5 procent tilbage.
Ikke meget.
Men da der blot var 408.000 kunder, er et fald til 394.000 faktisk til at mærke.
Cable cutters
Da der fortsat skal penge afsted til aktionærerne kan TDC Group – totalt set – glæde sig over at en række leverandøraftaler er blevet forhandlet på plads til TDCs forskel, ganske som at der nu er færre fuldtidsbeskæftigede medarbejdere, end nogen sinde før.

Samtidig er TDC på vej med en række tiltag, som “Digital” og “YouSee More”, der i begge tilfælde både har givet flere kunder, eller i det mindste konverteret eksisterende.
Suppleret af at de nu er mere interesserede ( end .. før.. ) i større tv-pakker ( det handler om potentielt “ændrede kundepræferencer” mod større/store TV pakker.