TV2 VM amok i ishockey

Hvis du er til ishockey, er der virkeligt en masse at se frem til, her fra den 4. maj.
Her sætter TV2 nemlig turbo på deres dækning af denne sportsgren, hvor folk fra hele verden med stave kommer om kæmper om æren, guldet og alt det andet.

Og nu hvor TV2 har opgraderet deres dækning af begivenheden med helt nye visuelle virkemidler, burde der være noget at se på, både for den sports interesserede og kærresten.
TV2 og VM i ishockey
TV2 vælger ydermere at sende det hele på både TV2 Play, og TV2 Sport, så det er altså muligt at købe sig til indholdet, relativt billigt.
Heldigt, nu hvor der er VM i ishockey fra den 4 og frem til den 20. maj, hvor vinderne må være blevet fundet.
Suppleret af den milliard seere der forventes at kigge med, over de næste par uger.
Kampene der ikke kun spilles i Herning, men også i København, forventes at resulterer i vilde 300.000 solgte billetter, til de mange kampe i Jyske Bank Boxen eller i Royal Arena, der i begge tilfælde ser ud til at blive fyldt godt op, når de mere populære kampe spilles.

TV2 lover endeligt at de følge de mange kampe op med hvad de selv beskriver som en lang række studieprogrammer og dokumentarer, der i tilfældet med studiet, bliver utroligt spændende.
TV2 og VM i ishockey
TV2 har nemlig investeret i en robot, der kan bære op til 6 kilo, hvilket jo er et kamera, der derfor kan programmeres til at lave mange sjove ting, mens værterne taler om sporten og alt det andet.
Og nu hvor robotten ydermere involverer norske Electric Friends og Universal Robots, der er baseret i Odense, bliver det nærmest sådan et lokalt program, med ( norsk ) is på.

Læs også  TV2 har overtaget DRs seriesucces

VM-studiet, bliver dog – som vi forstår det – Herning, hvor den teknik ( robotter i studiet ) er så speciel at TV2 næsten bliver den første der bruger den.
TV2 har tidligere gjort brug af netop sådanne tilbage i december 2017 og igen i januar 2018, så seerne ved formodentligt hvad de får.

Produktionschef Klaus Bøgeholdt, TV2 Sport, forklarer:
-Den store fordel ved produktion med robot er den 100 procent præcision i tv-skuddene, vi får. Når robotten først er kalibreret og indstillet, sidder skuddene lige i skabet hver gang. Fejlmargenen er på blot 0,1 millimeter trods robottens gode rækkevidde på 136 cm i radius og de syv motoriserede led på robotarmen. Den høje præcision kan ikke opnås på anden måde, starter han og fortsætter.
-Den enestående præcision betyder, at vi lettere kan tracke den virtuelle grafik ind i vores studie-setup. Den virtuelle grafik, som vi ønsker at vise i studiet, skal jo helst blive stående eller liggende på det sted i scenografien, hvor vi placerer den, selvom kamerarobotten bevæger sig. Virtuel grafik er på ingen måde et nyt fænomen på TV2. Det nye ligger i den præcision, som robotten giver, og som gør, at vi nu i endnu højere grad kan få den virtuelle grafik til at blive et naturligt objekt inde i de fysiske scenografiske rammer, slutter han.

Læs også  TV2 lidt mere for annoncørerne

Dermed løfter TV2 altså også sløret for at deres kommende VM studie bliver et af de virtuelle af slagsen.
Desværre kommer der først billeder imorgen, med mindre at du kan finde en promo for tiltaget et eller andet sted på TV2s sider.
TV2 og VM i ishockey
Enkelte kunne eventuelt tænkes at være bange for at få en robot i hovedet.
Det bliver dog slet ikke et problem.
Selv om at der er tale om en industrirobot, kan denne jo ikke ligefrem bære en bil.
Maks vægt den kan bære på, er som pointeret 6 kilo, hvorfor dem der kunne tænkes at få en arm i hovedet, blot for et blåt mærke.

Der er kick off ( med puck ) klokken 16.15 hvor USA og Canada, ser hvem der er bedst for tiden.
Første kamp med deltagelse af det lokale landshold, er klokken 20.15 mod Tyskland.

Fans kan i samme omgang allerede glæde sig til et par dokumentarer som “På is for Danmark” og “De danske NHL-stjerner”, der allerede kan opleves på TV2 Play.