DR går også All inn på Kronprinsen

Her den 27. maj, er det så blevet DRs tur til at gå All inn på H.K.H. Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Og da det hele godt må være lidt Royalt vælger DR at fejre prinsen på en Arena der er sponseret af en øl producent.
Igen.
Det betyder jo at DR fejrer de royale, på “Royal Arena“, hvilket – nærmest – er lige så royalt som TV2, der ugen før fejrer det hele med en masse royale løb, og tolv timers TV, som du kan læse om her
Uanset dette, kan faste DR seere se frem til at DR “byder den kongelige fødselar, den kongelige familie, seerne og publikum velkommen til en festlig aften”, her den 27. med hvad DR selv kalder for et storstilet tv-show.
H.K.H. Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag
Det er fortsat lettere ukendt hvad der kommer til at ske.
Vi har kun modtaget en presse invitation, så det eneste vi ved er at DR har planer om at “tegne et portræt af Danmarks næste regent”.

Formatet, der ender med at komme til at hedde “Hele Danmark fejrer Kronprinsen”, bliver derfor både en stor “folkelig fødselsdagsfest for Kronprinsen” og “et festligt tv-show direkte transmitteret fra Royal Arena”.

Og nu hvor Lukas Graham, Oh Land og Tina Dickow kigger forbi, suppleret af værter som Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen, kan der vel ingen tvivl herske om at der bliver tale om lidt af en TV fest.

Læs også  DRK møder skuespillerne inde i skuespillerne

Igen.
Pressen er blevet bedt om at møde op et par timer før sendestart, så gad vide om der ikke bliver tale om en vildt og spændende show, hvor de fremmødte kunstnere spiller et par numre, afløst af anekdoter og lidt om de royale, leveret af værterne.
Med lidt held suppleret af en del rapportager ude fra virkeligheden hvor helt almindelige danskere bliver interviewet om H.K.H. Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Heldigvis vil der være en rød løber, så en masse kendte er også inviteret, hvilket jo har det med at gøre live TV lidt sjovere.
Det fremgår ikke hvor længe der bliver sendt.
Men nu hvor det er planlagt at pressen kan lave billeder af Kronprinsen og de optrædende, klokken 22.15, kunne man forestille sig at sendeslut er lige omkring 22.00.