TV2 går helt tæt på den 21

Er du frisk på royalt TV, er der godt nyt på TV2.
Her går de helt tæt på Kronprins Frederik, der løber “Royal Run” i hele fem byer, her 2. pinsedag, mandag 21. maj.
En dag, der – sådan helt tilfældigt – også er hans 50 års fødselsdag.
I hvert fald ude i folket, der – kan se frem til at fejre kronprins Frederik på den eneste måde folket ken, nemlig på den “folkelige måde”.

Og hvad er bedre i de her tider, hvor en del af os, ligger os lidt ud, – for eksempel – også at løbe “Royal Run” i alle byder, som Kronprins Frederik, eller blot nøjes med et løb i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg eller i København.
Royal Run med Kronprins Frederik
Kronprins Frederik fylder godt nok først år, den 26. maj.
Men nu hvor folket har fri, den 21. suppleret med at der afholdes “Royal Run” i landets fem største byer, er der vel ikke meget andet at gøre end at lade manden der deltager hele fem gange, og de 70.000 andre deltagere, fejre sig selv, løbet og Kronprins Frederik, der – hvis vi ikke fik nævnt det – fylder 50 år.

I den forbindelse går et par af landets store broadcastere totalt og aldeles amok, blandt andet 2. pinsedag.

Læs også  Sommer TV er blevet til sportsTV

TV2 og deres Regioner, befinder sig heldigvis i de fem byer hvor der er “Royal Run”, hvorfor det løbende vil være muligt at få lokale/regionale reportager fra “mediepartnerne”, der – sjovt nok – er TV2 og TV2 Regionerne, der garanterer mere end 12 timers folkefest på TV.

Behørigt suppleret op med tilsvarende tæt dækning på tv2.dk og på de sociale medier.
Royal Run med Kronprins Frederik
Indholdsdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, glæder sig og siger:
-Det handler om at fejre kronprinsen. Det er i hans ånd at være ude blandt danskerne, og det ligger i TV2s DNA at være rundt i hele landet og engagere danskerne. Det bliver en folkefest med motion som omdrejningspunkt og med kronprinsen i centrum, starter hun og fortsætter.
-Mange danskere vil følge festlighederne på nærmeste hold i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København, og sammen med TV2-Regionerne sørger vi for, at alle andre også kan være med til festen, slutter hun.

Kronprins Frederik, der trods de mange år på bagen, stadig er i nærmest hysterisk god form, ser frem til at løbe den såkaldte One mile (1,6 kilometer), og slutter dagen af med den vilde rute der i København er oppe på 10 kilometer.

Kronprinsesse Mary, der også er i god form, deltager ligeledes.
Hun starter dog først i Odense, hvor hun løber de samme 1,6 kilometer som Kronprins Frederik.

Læs også  Rita er tilbage

Redaktør Svend Rasmussen, TV2 Nyhederne forklarer:
-29 procent af deltagerne i “Royal Runs” One mile er nye løbere, og dermed har initiativet fået mange i gang med at løbe. “Royal Run” har opnået en formidabel opbakning hos danskerne, og det vil også afspejle sig i TV2s dækning. Samlet set bliver “Royal Run” blandt de ti største løb i verden, slutter han.

TV2 starter i bedste stil klokken 08.10 og sender frem til 20.40.
Blandt de værter seerne kan se frem til at opleve er Natasja Crone og Morten Ankerdal, der har hentet blandt andet Ulla Terkelsen ind.
På en eller andet måde, ved Ulla ikke voldsomt meget om at løbe, hvorfor Rikke Rønholt, Annemette Krakau, B.S. Christiansen og Anders Lund Madsen også kigger forbi.

Da det er vigtigt om vejret er godt eller ej, den 21. har TV2 valgt at bruge TV2 Vejrets Peter Tanev, til at følge vejret under “Royal Run”.
Om det så betyder at han diskuterer decimalgrader, eller – for eksempel – blot rapporterer vejret til TV2 News Karen-Helene Hjorth eller “Go” morgen Danmarks Mikkel Kryger finder faste seere ud af den 21.

Enkelte vil have bemærket at TV2 ikke har en Region i Esbjerg, hvorfor det det bliver Ida Wohlert fra “Go” morgen Danmark og Rasmus Tantholdt, fra Nyhederne, der forklarer hvad der sker.
I Aarhus er det TV2 Sports Stine Bjerre Mortensen samt TV2 News Kristian Ring-Hansen Holt.
I Odense bliver der stillet om til Nyhedernes Winnie Laursen og ”Go” aften Danmark’s Jes Dorph-Petersen.

Læs også  S35 ligner fremtiden for musikTV

Camilla Slyngborg, Anne Vig, Janni Pedersen og Lasse Sjørslev rapporterer fra hele fire forskellige steder i København.

Svend Rasmussen forklarer:
-Vi går all in på dækningen og sender vores bedste folk i marken, når kronprinsen bliver fejret over hele landet, slutter han.

Hvis du troede at det var en ølproducent der stod bag arrangementet tager du forøvrigt fejl.
Det er derimod DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund.
Der sammen med “Bevæg dig for livet”, der er støttet af Nordea-fonden og TrygFonden, arrangerer.
TV2 er mediepartner, sammen med fem TV2-Regioner TV 2/Fyn, TV2 Østjylland, TV2 Nord, TV Syd og TV2 Lorry.

Det er allerede nu muligt at se billeder fra tidligere løb på Insta her

One thought on “TV2 går helt tæt på den 21

Kommentarerne er lukket.