FilmLight afholder colour masterclass

De kære mennesker fra FilmLight, der mest har travlt i Hollywood, ser ud til at være taget på en såkaldt “World Tour”, der bringer deres top colourists forbi London.
Så hvis du kan komme ind, er det måske på sin plads at få fundet rejsetasken frem, og tage forbi London den 15. maj hvor Daniele Siragusano, Andy Minuth og Peter Postma kigger forbi byen, og lærer fra sig.
FilmLight masterclass
Som vi forstår det, er målgruppen DoPs og såkaldte colourister, der vel sagtens hedder gradere her i landet.
Fokus denne gang er dog – også – HDR, og udfordringerne ved dette nye “format”.

Har du “ikke tid” den 15. er det stadig muligt at være med i Seoul den 7. juni, eller i Hollywood den 4. juni.
FilmLight masterclass
I begge tilfælde, for forresten også i Mumbai den 16.maj kan du være pænt sikker på at der er væsentligt mere run på, end der er i London.

Tilbage til FilmLight, så har de besluttet sig for at sende en række af deres eksperter ud for at “undervise” i en “masterclas”, der i Seoul – og i London – inkluderer Daniel Siragusano, mens det er Andy Minuth, der styrer i Mumbai mens Peter Postma er i Hollywood.
Dermed er det lige før at det kan betale sig at vælge flere byer ud, og på den måde få negle i flere masterclasses, der – må formodes – at være lidt forskellige, nu hvor underviserne er det.
FilmLight masterclass
Daniel Siragusano siger:
-HDR has just multiplied the number of deliverables producers demand from a movie today, starter han og fortsætter.
-Making sure they consistently achieve the vision of the director and DoP is a challenge. FilmLight has transformed its grading tools to give colourists the power to grade in one colour space and be confident that it is portable across all deliverables. These masterclasses are a chance for practitioners to get into the real details, to understand the practical challenges of HDR, and to familiarise themselves with practical workflows, slutter han.
FilmLight masterclass
Folk der gennemfører denne masterclass, vil få muligheden for at bruge FilmLight online resourcer, ganske som det vil være muligt at prøve Baselight Student af i 90 dage.

Læs også  +en million husstande skal til at leve uden Discovery

Ganske godt gået, nu hvor det rent faktisk ikke koster noget at deltage.
Er du interesseret gætter vi på at der fortsat er plads, her den 15. maj.
Location er som pointeret i London.
Læs mere om hvordan og mere heromkring hvor du også tilmelder dig.

Daylight Introduction: Part 3 – Applying Basic Grades from FilmLight on Vimeo.

Baselight Paint – Part 3 from FilmLight on Vimeo.